+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

Medewerker expeditie Blycolin Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,96 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Blycolin zoeken we een nieuwe collega voor onze expeditieafdeling. Je werkt in een team dat samen hard werkt en altijd voor elkaar klaarstaat. Je begint met het hoezen van karren en leert gaandeweg meer taken. In de zomer is het extra druk, dus dan is jouw hulp extra belangrijk. Geen ervaring nodig, we leren je alles. Als je van afwisseling houdt, zit je hier goed. Je kunt bij ons het hele jaar door werken. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij administratief handig en draai jij je hand niet om voor fysiek werk? Kom dan werken bij Blycolin in Heerenveen, dé specialist in textielreiniging. Dag in, dag uit verzorgen ze schone en smetteloze was. Momenteel zijn we op zoek naar een vaste collega op de afdeling expeditie. Een fulltime week in 4 dagen, wat wil je nog meer!

Het expeditieteam bij Blycolin straalt enthousiasme uit en vormt een hechte groep. Samen klaren jullie de klus. Wanneer de fabriek om 4 uur sluit, zorgen jullie er nog voor dat de laatste puntjes op de i worden gezet en worden de laatste karren klaar gezet voor de chauffeurs. Je komt in opleiding bij ervaren collega's die al lang bij Blycolin werken. 

Je taken omvatten onder andere het registreren van schoon wasgoed, het omhullen van karren met plastic hoezen, het opslaan van karren op de juiste locaties, het gereedmaken van bestellingen voor verzending en het uitvoeren van licht administratieve taken. Je begint met het hoezen van karren, maar naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je meer verantwoordelijkheden en word je allround inzetbaar op de hele afdeling expeditie.

In drukke periodes, met name in de zomervakantie, is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en goed kunt omgaan met de werkdruk. Tijdens minder drukke periodes kan het voorkomen dat je bijspringt in de productie, wat zorgt voor een afwisselende werkomgeving. Ervaring voor deze functie is niet vereist; de wil om te leren staat voorop. Aangezien de zomervakantie een piekperiode is bij Blycolin, wordt het op prijs gesteld als je buiten het seizoen om vakantie neemt. Als je al iets hebt gepland, begrijpen we dat uiteraard, en kunnen we kijken naar mogelijke oplossingen.

Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om jaarrond te blijven werken, echter hebben ze ook medewerkers nodig voor de piekmomenten. Wacht niet langer en maak kennis met ons team bij Blycolin!


Functie eisen
  • Fulltime beschikbaarheid voor 36 uur in 4 dagen; (3 dagen is bespreekbaar)
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bereidheid om vroeg te starten (werktijden van 06:00 tot 16:00);
  • Tijdens de zomervakantie volledig beschikbaar;
  • Bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote wasserij wat voornamelijk in de horeca sector actief is. Ze dragen graag bij aan een schone en smetteloze beleving. De Friese nuchterheid staat centraal en samen met het team wordt de klus geklaard. Dagelijks worden er 400 karren wasgoed verwerkt, flink doorpoten dus. Maar dankzij je gezellige collega's vliegt de dag voorbij! Ze zijn erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk


Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie voor 36 uur in de week waarin je aan de slag kunt van maandag tot en met vrijdag. Je werkt 9 uur per dag, concreet werk je dus 36 uur in 4 dagen. In overleg is het dus ook mogelijk om 3 dagen per week te werken. Je krijgt een vaste vrije dag, deze word in overleg met jou bepaald. Het is hierbij wel belangrijk dat je op woensdag en vrijdag in ieder geval beschikbaar bent voor werk. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 13,96 bruto per uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van €0,18 per km, tot 80 km per dag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in