+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Allround monteur 2-ploegendienst Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Green Resource Group

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Green Resource Group

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Ausnutria, een snel groeiend bedrijf in de zuivelindustrie, zoeken we een Allround Monteur. In deze rol los je storingen op aan productieapparatuur. Je werkt in een team en zorgt ervoor dat het werk veilig en snel doorgaat. Je helpt ook om toekomstige problemen te voorkomen. We bieden een baan waar je veel kunt leren en je eigen ideeën kunt inbrengen. Je werkt in ploegendiensten en krijgt een salaris volgens de zuivel-cao. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever

Werken bij Ausnutria betekent werken bij een professionele, snel groeiende en internationale zuivelonderneming. Bij Ausnutria in Nederland werken ruim 700 medewerkers verspreid over ons hoofdkantoor in Zwolle en onze productielocaties in Ommen, Kampen, Leeuwarden en Heerenveen. Werken bij Ausnutria betekent werken bij een organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Dit vereist van medewerkers dat ze een ondernemende houding en proactieve houding hebben, initiatief tonen en doorzettingsvermogen laten zien om doelen te bereiken. Bij Ausnutria zijn wij altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken wij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met onze producten.


Functieomschrijving

Als Allround monteur verhelp je storingen op elektrotechnisch en mechanisch gebied aan productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen. Dit doe je op dusdanige manier dat het productieproces doorgang kan vinden op een (voedsel)veilige manier of snel hervat kan worden en de stilstand tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de teamleider Productie en de Operators, daardoor weet je wat er speelt in jouw dienst, welke onderdelen in bedrijf zijn en aan welke onderdelen onderhoud nodig is. Je vind het uitdagend om storingen te voorkomen, dit doe je door rondes te lopen, in gesprek te gaan met operators en een goede overdracht met je collega’s te hebben die net als jij in de ploegendienst werken.

Je bent de sparringpartner van productie en adviseert en prioriteert in geval van gebreken aan installaties, je schaalt op wanneer nodig en weet wanneer er een externe partij nodig is voor verhelpen van storingen of voorkomen van een storingen de komende 24h/72h. Als de productie goed draait werk jij de preventieve orders uit het systeem weg via een weekplanning. Je registreert de aard van de storing en de oplossing in het OBS systeem op dusdanige manier dat de Maintenance Engineer op basis van jouw informatie en advies het preventief onderhoudsplan kan aanpassen of de standaard werkwijze voor onderhoud te verbeteren. In deze rol rapporteer je aan de voorman Technische Dienst.


Wij bieden
  • Je gaat werken in een uitdagende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatief en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken bij een maatschappelijk betrokken en milieubewuste organisatie;
  • Een salaris naar CAO zuivel schaal 7 afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een rooster waarin gewerkt wordt in 2-ploegendiensten.
Wij vragen
  • Een afgeronde technische MBO-4 opleiding;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een industriële omgeving als monteur;
  • Ervaring met onderhoudsmanagementsystemen binnen de food industrie is een pré;
  • Kennis van wetgeving rondom productie-installaties;
  • Een VCA- certificaat of bereidheid deze te halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in