+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Allround monteur Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Green Resource Group

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Green Resource Group

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Ausnutria werk je in een groeiend bedrijf met een open en ondernemende sfeer. Als Allround Monteur zorg je dat onze productie altijd door kan gaan door het onderhouden en repareren van apparatuur. Je werkt in dagdienst en houdt de installaties in topconditie. Je krijgt de kans om zelf met ideeën te komen en je verder te ontwikkelen. Ook is er aandacht voor het milieu en de maatschappij. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever

Werken bij Ausnutria betekent werken bij een professionele, snel groeiende en internationale zuivelonderneming. Bij Ausnutria in Nederland werken ruim 700 medewerkers verspreid over ons hoofdkantoor in Zwolle en onze productielocaties in Ommen, Kampen, Leeuwarden en Heerenveen. Werken bij Ausnutria betekent werken bij een organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Dit vereist van medewerkers dat ze een ondernemende houding en proactieve houding hebben, initiatief tonen en doorzettingsvermogen laten zien om doelen te bereiken. Bij Ausnutria zijn wij altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken wij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met onze producten.


Functieomschrijving

Als Allround monteur (dagdienst) draag je bij aan een hoge technische beschikbaarheid van onze productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen, door het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen op mechanisch en elektrotechnisch gebied. De utiliteitsvoorzieningen vormen het hart van de fabriek, hier gaat je speciale aandacht naar uit. Daarnaast wordt je ook regelmatig betrokken bij het realiseren van wijzigingen en verbetering in deze installaties. Dit doe je op dusdanige manier dat het productieproces doorgang kan vinden op een (voedsel)veilige manier of snel hervat kan worden en de stilstand tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de collega’s van de onderhoudsafdeling en productie, daardoor weet je wat er speelt, welke onderdelen in bedrijf zijn en aan welke onderdelen onderhoud nodig is.

Je vind het uitdagend om storingen te voorkomen en om op een efficiënte manier de conditie van de installaties in een goede conditie te houden. Dit doe je niet alleen door het preventieve onderhoud secuur uit te voeren, maar ook door rondes te lopen, in gesprek te gaan met collega's van verschillende afdelingen. Als de productie goed draait werk jij de preventieve orders uit het systeem weg.


Wij bieden
  • Je gaat werken in een uitdagende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatief en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken bij een maatschappelijk betrokken en milieubewuste organisatie;
  • Een salaris naar CAO zuivel schaal 7 afhankelijk van kennis en ervaring.
Wij vragen
  • Een afgeronde technische MBO-4 opleiding;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een industriële omgeving als monteur;
  • Ervaring met onderhoudsmanagementsystemen binnen de food industrie is een pré;
  • Kennis van wetgeving rondom productie-installaties;
  • Een VCA- certificaat of bereidheid deze te halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in