+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Afvalsorteerder elektrisch afval Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,03 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken aan een beter milieu en vind je het leuk om met elektrisch afval te werken? Als afvalsorteerder speel je een belangrijke rol. Je werkt in een team dat elke dag veel afval moet sorteren. Dit werk doe je vaak met je handen en je wordt er vies van, dus het is belangrijk dat je daar geen probleem mee hebt. Je kunt ook leren om met een heftruck te rijden. Je krijgt een goed salaris, werkt in een team en krijgt werkkleding en schoenen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Draag jij graag je steentje bij aan een beter milieu en vind jij het sorteren van elektrisch afval een uitdagende klus? Vind jij het daarnaast niet erg om vies te worden en heb je al enige ervaring met het rijden op een heftruck? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een afvalsorteerder elektrisch afval.

In jouw functie als sorteerder elektrisch afval zorg jij ervoor dat al het afval op de juiste manier word gesorteerd. Iedere dag komen er maar liefst 20 containers binnen uit 110 verschillende milieustraten. Je komt te werken in een hecht team en samen zorgen jullie ervoor dat deze containers zo goed en zo snel mogelijk weggewerkt worden. Omdat je wit- en bruingoed sorteert waar onder ook koelkasten, wasmachines etc. is het van belang dat jij fysiek in orde bent. Dit omdat een groot deel van het afval met de hand moet worden gesorteerd. Omdat veel werk met de handen wordt gedaan, word je natuurlijk vies; het is en blijft afval. Daarnaast komt het sorteren van het afval in verband met de veiligheid erg precies. Daarom word je goed opgeleid en meegenomen in het proces. 

Het afval komt voor een groot deel in bakken binnen, deze bakken worden door middel van een heftruck en/of shovel verplaats. Het is daarom mooi meegenomen wanneer je hier al enige ervaring mee hebt, echter leren ze je dit ook graag op de werkvloer. 


Functie eisen
  • per direct en ook tijdens de vakantie periode beschikbaar;
  • een geldig heftruckcertificaat is een pré;
  • woonachtig in omgeving Heerenveen;
  • een geldig shovelcertificaat is een pré;
  • fysiek in staat om zwaarder werk te verrichten;
  • niet bang om vies te worden.
Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de regio van Heerenveen en zet zich in voor het succesvol sluiten van circulaire (afval)ketens voor het welzijn van volgende generaties. Dit betekent dat de opdrachtgever actief bijdraagt aan het verlagen van CO2-uitstoot, aan minder afval en meer hergebruik van grondstoffen. Ook zorgen ze voor meer biodiversiteit en minder sociale ongelijkheid. In de strategie noemen ze bewust (afval)ketens. Om het doel te behalen zijn ze niet alleen in afvalketens actief (onze ketenpartners), maar ook in de ketens daarbuiten (communities en ecosystemen).


Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als afvalsorteerder. Je ontvangt een salaris van € 15,03 (incl. ATV) afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en je komt te werken in een erg hecht team. Daarnaast ontvang je een paar werkschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in