+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Process engineer, composieten productie in Heerhugowaard Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Vacature process engineer, composieten productie

Heb jij als engineer een passie voor het stroomlijnen van productieprocessen en het maximaliseren van het rendement van productielijnen? Wij hebben een vacature openstaan in Heerhugowaard voor een procesengineer die zich wil verdiepen in het identificeren van bottlenecks en hier passende oplossingen op weet te bieden. In onze productiefaciliteit hebben wij te maken met verschillende productieprocessen voor verschillende composieten, onze klanten kan je terugvinden in de ruimtevaart, gezondheidssector, robotica en maritieme sector.


Bedrijfsinformatie

Wij bestaan sinds 1968 en wij hebben ons volledig toegelegd op de ontwikkeling en productie van composiet componenten voor industriële toepassingen. Wij werken samen met ruim 70 collega's en hebben een eigen engineeringsafdeling. Door onze ultramoderne productietechnieken zijn wij in staat om oplossingen te bieden die superieur zijn aan traditionele materialen. Wij hebben een internationaal klantenbestand en zijn gedreven door innovatie en techniek.


Wat ga je doen als Proces Engineer

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde proces engineer om ons team te versterken. Als proces engineer ben je verantwoordelijk voor het updaten en het verder ontwikkelen van onze productieprocessen. Met jouw kennis en input zijn wij instaat om het rendement van ons machinepark te verhogen. Daarnaast neem je deel aan diverse projectteams voor de ontwikkeling van nieuwe producten en ben jij de expert voor de productie van nieuwe producten. Hierbij stel je nieuwe werkinstructies op draag je bij aan de hoge kwaliteitsnorm en veiligheid. Je werkt samen met andere ingenieurs en technici om ervoor te zorgen dat onze projecten voldoen aan de vereisten op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.

Verantwoordelijkheden

  • Meewerken in projectteams met verschillende disciplines
  • Onderhoud cyclussen opstellen zodat stilstand / storingen voorkomen kunnen worden
  • Samen met de onderhoudsdienst adhoc storingen oplossen en passende oplossingen bieden ter voorkoming hiervan
  • Je werkt in multidisciplinaire teams om projecten (nieuwe producten) te realiseren
Dit vragen wij van jou

Deze functie vereist een hbo werk en denkniveau en omdat je regelmatig aan verschillende projecten werkt een flexibele instelling. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je kan goed samenwerken in een projectteam.

  • Bachelor of Master in mechanical engineering of een gerelateerd vakgebied
  • Kennis van composietmaterialen
  • Kennis van kwaliteitsborging, bijvoorbeeld Lean of Six Sigma
  • Je woont in de omgeving van Alkmaar
  • Taalvaardig in het Engels en Nederlands
  • Gedreven om te blijven leren en nieuwe technologieën te ontdekken
Dit hebben wij jou te bieden

Een concurrerend salaris (€3000 - €5000 br/mnd bij een werkweek van 40 uur), 24 vrije dagen per jaar en 12 ADV, diverse onkostenvergoeding, een goede pensioenregeling en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Iedereen in ons bedrijf ontvangt een winstuitkering, dit realiseren wij immers samen. Wij hebben internationale ontwikkelmogelijkheden. Je kan rekenen op een goede inwerkperiode voor dat je zelfstandig aan het werk gaat. Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, onze cultuur is informeel en collegiaal. Het verloop bij ons is laag omdat wij graag actief meedenken met jouw carrière wensen. Deze vacature is ontstaan door de grote vraag naar onze diensten en producten.

Heb je interesse (ook als je niet helemaal past in het profiel) in de functie van proces engineer composieten productie, stuur dan je cv of neem contact met ons via de website van TeqJob Engineering. Het betreft een direct dienstverband bij de werkgever.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in