+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Allround magazijnmedewerker in Heerhugowaard, fulltime Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Attack

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 2.750 p/m

Vacatureomschrijving

Bij Attack hebben we niet zomaar een vacature, we hebben een uitnodiging om deel uit te maken van ons enthousiaste team dat op onze locatie in Heerhugowaard samenwerkt aan groei en succes.
Als ervaren magazijnmedewerker, begrijp je de waarde van een prettige werksfeer, en dat is precies wat wij te bieden hebben.
Ons bedrijf ademt een laagdrempelige en positieve sfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Wat houdt de functie in:
Als magazijnmedewerker bij Attack ben je een onmisbare schakel in ons logistieke proces.
Je taken omvatten onder andere het zorgvuldig verwerken van inkomende en uitgaande goederen, het efficiënt beheren van voorraden en het verzendklaar maken van bestellingen.
Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en je eigen stempel te drukken op het magazijnproces.

Waarom solliciteren bij Attack?
  1. Aantrekkelijk salaris: Wij erkennen de waarde van jouw ervaring en bieden een salaris dat past bij jouw kennis en kunde.
  2. Ontwikkelingsmogelijkheden: Een uniek voordeel dat Attack biedt, is de mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen. Dit gebeurt tijdens werktijd en op kosten van de werkgever. Een kans om jouw vaardigheden uit te breiden!
  3. Prettige werksfeer: Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en plezier. Bij Attack kom je terecht in een omgeving waarin jouw inzet gewaardeerd wordt en waar ruimte is voor gezamenlijk koffiemoment en een bedrijfsfeestje op zijn tijd.


Gevraagd

We zoeken een gemotiveerde magazijnmedewerker die de Nederlandse taal goed beheerst.
Ervaring in de logistiek is een plus, maar vooral enthousiasme en leergierigheid zijn essentieel.
Je werkt zelfstandig, bent nauwkeurig en voelt je thuis in een actieve werkomgeving.

Bedrijfsomschrijving

Attack is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in planmatige wering en bestrijding van plaagdieren, met de nadruk op hygiëne en bouwkundige wering. Ruim 50 jaar geleden gestart als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met het hoofdkantoor in Heerhugowaard en nevenvestigingen in Tilburg en Antwerpen. Dit alles al ruim 30 jaar onder leiding van Walter en Irene Kocken. En de volgende generatie staat al te trappelen om het stokje over te nemen!

Attack staat voor aanval en de aanval is de beste verdediging. We hebben al vanaf de start een andere kijk op ongediertebestrijding. We spreken van dierplaagbeheersing en gaan uit van voorkómen in plaats van bestrijden. Lang voordat deze werkwijze doormiddel van de Integrated pest management (IPM)-richtlijnen in de branche werden geïntroduceerd pasten wij deze al toe. We gaan bewust om met het milieu en de daarbij horende volksgezondheid. Ons doel is niet om de grootste in de branche te zijn, maar wel de beste!

Familiebedrijf
Als grootste familiebedrijf in de branche helpt Attack bedrijven en particulieren bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Wij geloven in preventie door monitoring, informatie en communicatie en werken 100% volgens de laatste IPM-standaard. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen werken we volgens een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem conform ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), CEPA (Europese norm t.b.v. plaagdierbeheersing) en VCA* (Veiligheid Checklist Aannemers).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in