+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Proces Operator Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanBereik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Proces Operator speel je een belangrijke rol in het maken van speciale banden voor verschillende bedrijven. Je werkt met slimme machines en zorgt dat alles goed gaat in de productie. Je doet ook tests om te kijken of de banden goed zijn. Je werkt in een team dat samenwerkt en helpt elkaar. Je krijgt veel kansen om te leren en beter te worden in je werk. Dit is een mooie kans om te groeien in wat je doet. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als Proces Operator speel je een cruciale rol in het vervaardigen van hoogwaardige proces- en transportbanden voor diverse industrieën. Je bedient geavanceerde machines, voert kwaliteitscontroles uit en zorgt voor een efficiënt productieproces. Je werkt in een hecht team in een 2-ploegendienst en krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, met onbegrensde kansen voor persoonlijke en professionele groei. Sluit je aan bij het team en ontdek jouw potentieel in een fijne werkomgeving!

Als Proces Operator speel je een cruciale rol in het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de vervaardiging van hoogwaardige proces- en transportbanden die essentieel zijn voor verschillende industrieën. Hierbij draag je zorg voor het correct instellen en bedienen van de geavanceerde machines en houd je nauwlettend toezicht op het productieproces. Ook voer je kwaliteitscontroles uit en zorg je ervoor dat de producten aan de hoogste eisen voldoen.  Je speelt een actieve rol in het controleren en sturen van deze processen, waarbij je gegevens nauwkeurig verwerkt in het OEE-systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals omstellingen en het oplossen van kleine technische storingen

Maar daar houdt jouw rol niet op. Als actieve speler in het proces, speel je ook een belangrijke rol bij het controleren en sturen van diverse processen. Met nauwkeurigheid verwerk je essentiële gegevens in ons OEE-systeem, waardoor ze inzicht krijgen in de prestaties en efficiëntie van het productieproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verschillende voorbereidende werkzaamheden, zoals omstellingen en het snel oplossen van kleine technische storingen.  

Je komt te werken in een 2-ploegendienst, van maandag tot en met vrijdag. Elke ploeg bestaat uit een hecht team van ongeveer twintig gemotiveerde medewerkers. Samen zorgen jullie voor een efficiënte productie en een prettige werkomgeving.

Bij onze opdrachtgever krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien op verschillende niveaus! Of je nu aan het begin staat van je carrière of al ervaring hebt, zij bieden volop mogelijkheden om in functieniveau én arbeidsvoorwaarden te groeien. Het streven is om je minimaal op te leiden tot het niveau van een Operator B, maar ze zullen je aanmoedigen om nog verder te gaan. Sluit je bij het team  aan en ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele groei!



Gevraagd

  • Mbo niveau 3/4 werk- en denkniveau;
  • Technische achtergrond met bij voorkeur enkele jaren ervaring in een productieomgeving, met specifieke voorkeur voor ervaring in de maakindustrie;
  • Enthousiast en teamgericht;
  • Flexibel inzetbaar in een 2- of 3-ploegendienst;
  • Leergierig en bereid om nieuwe dingen te leren.


Aanbod

  • Aantrekkelijk salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Een afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie;
  • Mogelijkheden om zowel intern als extern trainingen en opleidingen te volgen;
  • Werken binnen een informele, resultaatgerichte organisatie met gezellige en betrokken collega’s;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een wereldwijde marktleider op het gebied van industriële onderdelen.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in