+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Salesmedewerker Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Bij ons draait alles om het verkopen van geavanceerde hydraulische oplossingen met passie en technische kennis. We zoeken een Sales Specialist die klanten weet te overtuigen en te enthousiasmeren. Je maakt deel uit van een team dat samenwerkt om succes te behalen. Je krijgt de kans om creatief te zijn en innovatief te denken. We bieden een gezellige werksfeer, persoonlijke groeimogelijkheden en elke vrijdag een borrel. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is aan het uitbreiden en is daarom op zoek naar een salesmedewerker! 

Bij onze opdrachtgever draait alles om het combineren van technische kennis, een passie voor het vak en sterke verkoopvaardigheden, met als doel hun klanten de meest geavanceerde hydraulische oplossingen te bieden. Vanwege groei zijn zij momenteel op zoek naar een Sales Specialist die bedreven is in het overtuigen van klanten en het vermogen heeft om de waarde van hun hydraulische systemen op een boeiende manier te verkopen.

Als Sales Specialist bij ben je van onschatbare waarde voor het behalen van verkoopsuccessen. Samen met het toegewijde team speel je een cruciale rol in het enthousiasmeren van potentiële klanten en het versterken van bestaande relaties. Je taak is duidelijk: hoogwaardige hydraulische systemen verkopen met overtuigende argumenten en doeltreffende verkoopstrategieën, waarbij je passie voor techniek overbrengt naar de klant en hen ervan overtuigt dat hun oplossingen de juiste keuze zijn.
Concreet houdt dit in dat je technische specificaties vertaalt naar overtuigende verkoopargumenten, klanten weet te enthousiasmeren met je charme en overtuigingskracht, leads opvolgt en deals sluit, en nauw samenwerkt met ons team van technische experts om maatwerkoplossingen te bieden die onze klanten aanspreken.

Het mooiste aan deze rol? Je wordt een verkoopspecialist die uitdagingen omzet in successen en een echte passie ontwikkelt voor het hydraulische vak. Je krijgt de vrijheid om creatieve verkoopstrategieën te bedenken en innovatief denken wordt gewaardeerd. Bovendien maak je deel uit van een enthousiast team van professionals die samenwerken om de hydraulische wereld te veroveren.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Heerhugowaard heeft een uitgebreid aanbod van diensten op het gebied van hydraulische integratie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van hydraulische systemen. Naast het bieden van diensten, verkoopt het bedrijf ook afzonderlijke hydraulische componenten aan klanten die zelf hun systemen willen bouwen of repareren. In het team waar je komt te werken hangt een gemoedelijke sfeer met collega's die voor elkaar klaarstaan.


Wat wij vragen
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een grote pré;
  • Je hebt oog voor detail en kunt klanten overtuigen met jouw overtuigingskracht;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Een HBO- of MBO-plus achtergrond in een relevante richting is een pluspunt, maar jouw passie voor sales is het belangrijkst.
Wat wij bieden
  • Je wordt onderdeel van een enthousiast team van collega's;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en training wat het nog aantrekkelijker maakt om hier te werken;
  • Een salaris tussen €3.000 en €4.000, afhankelijk van leeftijd en aantoonbare vergelijkbare werkervaring;
  • Elke vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Je werkt in dagdiensten van 08:00 tot 17:00 uur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in