+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Rioleringsmonteur Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een Rioleringsmonteur voor ons familiebedrijf in de GWW. Als je al wat ervaring hebt of juist wilt leren, ben je bij ons aan het juiste adres. Je werkt aan verschillende projecten en leert van ervaren collega's. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om opleidingen te volgen en door te groeien. Ons team is hecht en we organiseren regelmatig leuke activiteiten. Plus, je krijgt vanaf dag één pensioen en misschien zelfs een bus van de zaak. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Rioleringsmonteur binnen de GWW. Heb je ervaring of heb je al enige ervaring opgedaan en wil je graag verder leren? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Lees snel verder!


Organisatie

Wij zijn een veelzijdige organisatie binnen de GWW en houden ons onder andere bezig met, grondwerk, rioolwerk, sloopwerk, verharding en waterwerk. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en bestaat uit ongeveer 40 vakbekwame medewerkers. Binnen het rioleringswerk werken wij op de zakelijke markt en de particuliere markt. Wij houden ons bezig met onder andere de aanleg van riolering, renovatieprojecten, onderhoudsprojecten en problemen met de riolering. Wij zijn onder andere VCA en ISO 9001 gecertificeerd en daarbij een erkend leerbedrijf.


Functie

In de functie Rioleringsmonteur voer je diverse rioleringswerkzaamheden uit zoals het aanleggen, verleggen en repareren van rioolbuizen, het plaatsen van kolken en damwanden en overige dagelijkse infrawerkzaamheden. Je werkt vanaf tekening en krijgt instructies vanuit je leidinggevende. Mocht je nog niet veel ervaring hebben loop je mee met onze ervaren monteurs. Je werkt op verschillende projecten met meerdere collega's.


Functie eisen

Voor deze functie rioolmonteur zijn wij op zoek naar iemand die proactief is en denkt in oplossingen.

Verder:

  • Heb je ervaring binnen de riolering/een gerichte opleiding
  • Ben je in het bezit van je VCA certificaat / bereid deze te behalen
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B
  • Ben je fulltime beschikbaar
  • Kan je tekening lezen
Aanbod

Wij gaan graag met je zitten om te bespreken wat jouw wensen zijn en waar je naartoe zou wilt groeien. Je kan bij ons verschillende opleidingen en cursussen volgen. Wij zijn een hecht team en hebben meerdere borreltjes, etentjes en activiteiten per jaar. Verder bieden wij een goed salaris, pensioen vanaf dag één, reiskostenvergoeding of een bus van de zaak met zeer goed gereedschap en uitzicht op een vast dienstverband.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in