+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lood en Zinkwerker Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een echte vakman of iemand die een vakman wil worden in lood en zinkwerk. Je komt te werken aan mooie projecten zoals nieuwbouw en renovatie. Samen met collega's werk je aan verschillende taken zoals dakgoten en afdekkappen. We bieden een goed salaris, pensioen, en reiskostenvergoeding. Ook krijg je de kans om te praten over jouw toekomst en wat je wilt leren of bereiken. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een echte vakman Lood en Zinkwerker of je hebt al enkele jaren ervaring en wilt een echte vakman worden! Voor deze functie ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden een uitdagende baan met mooie projecten. Wil je meer weten? Lees dan snel verder voor meer informatie.


Organisatie

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een allround Dakdekkersbedrijf binnen de nieuwbouw en renovatie. Deze organisatie houdt zich onder andere bezig met dak inspecties, dakisolatie, onderhoud en reiniging en aanbrengen van valbeveiliging. Wij werken met verschillende materialen o.a. EPDM, bitumen, pvc, zink en kunststof. Veiligheid van de medewerkers staat voorop, de dakbedekkingssystemen voldoen aan alle kwaliteitseisen en iedereen is in het bezit van een geldig VCA certificaat. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf met tientallen jaren ervaring op alle vlakken binnen de Dakdekkersbranche en zijn in het bezit van diverse keurmerken.


Functie

Voor deze functie Lood en Zinkwerker zoeken wij een echte vakman of iemand die al enkele jaren ervaring heeft en een vakman wilt worden. Je gaat je voornamelijk bezig houden met de afwerking van de daken. Denk aan dakgoten, hanggoten, regenpijpen, muurafwerking, afdekkappen etc. Wij hebben verschillende projecten, kleine projecten, nieuwbouw projecten, renovatie projecten, luxe woningen, utiliteit. Het project bepaalt de grootte van je team, je werkt altijd met meerdere collega's op een project. 


Functie eisen

Wij zoeken iemand met onderstaande kwaliteiten:

  • Ervaring in lood en zinkwerk
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat of je bent bereid deze te behalen
  • Leveren van kwalitatief hoogstaand werk
  • Representatief
  • Communicatief
  • In het bezit van een rijbewijs (eigen vervoer)
Aanbod

Voor deze functie Lood en Zinkwerker hebben wij een mooi aanbod. Een GOED salaris, een goed pensioen, reiskostenvergoeding, zeer goed gereedschap en de mogelijk tot een bus van de zaak. Daarbij gaan wij met jou in gesprek waar je ambitie ligt, op wat voor projecten wil je graag werken, wil je opleidingen/cursussen volgen of wil je misschien wel doorgroeien? De mogelijkheden nemen wij graag met je door.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in