+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.

Technisch Inkoper Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.400 - € 4.600 p/m

Vacature in het kort

Als Technisch Inkoper speel je een cruciale rol in het inkoopproces voor machinebouw en reserveonderdelen, waarbij jouw technisch inzicht essentieel is voor het analyseren van engineeringtekeningen en het identificeren van benodigde materialen. Je onderhoudt nauw contact met leveranciers en coördineert productieplanningen, waarbij je communicatieve vaardigheden in meerdere talen van onschatbare waarde zijn. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Technisch Inkoper in Heerlen ben jij de verbindende schakel tussen ontwerp en realiteit. Je speelt een cruciale rol in het inkoopproces voor machinebouw en reserveonderdelen. Met jouw technisch inzicht ontcijfer je engineeringtekeningen en weet je precies wat er nodig is, zoals bijvoorbeeld een hydraulische pomp.


Wat ga je doen?

Als Technisch Inkoper voor onze opdrachtgever in Heerlen ben jij verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces met betrekking tot machinebouw en reserveonderdelen. Je analyseert technische tekeningen nauwkeurig om de benodigde materialen en componenten te identificeren, waaronder cruciale elementen zoals hydraulische pompen.

Je onderhoudt nauw contact met leveranciers om de juiste materialen te verkrijgen binnen de gestelde deadlines. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het coördineren van productieplanningen, waarbij jouw communicatieve vaardigheden in het Engels, Nederlands en bij voorkeur ook Duits van onschatbare waarde zijn. Jouw bijdrage is essentieel voor een soepel verlopend inkoopproces en een efficiënte productieplanning.

Als Technisch Inkoper draag je ook zorg voor het beoordelen van offertes en het onderhandelen over prijzen en leveringsvoorwaarden. Je bewaakt de kwaliteit van de geleverde materialen en houdt rekening met kostenbesparende mogelijkheden zonder in te leveren op kwaliteit.

Door proactief te blijven in je communicatie en het onderhouden van sterke relaties met leveranciers, zorg je ervoor dat onze opdrachtgever altijd beschikt over de benodigde materialen van de hoogste kwaliteit en binnen de afgesproken tijdslimieten.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren van technische tekeningen en specificaties voor inkoopbehoeften;
  • Onderhouden van communicatie met leveranciers voor materiaalaanschaf;
  • Coördineren van productieplanningen en levertijden;
  • Beoordelen van offertes en onderhandelen over prijzen en voorwaarden;
  • Bewaken van kwaliteit en kostenbesparende mogelijkheden identificeren.


Gevraagd

  • Afgeronde technische hbo-opleiding;
  • Ervaring van minstens 3 jaar in een soortgelijke functie;
  • Kennis van technische termen en vakjargon binnen machinebouw;
  • Vaardigheid in het interpreteren van technische tekeningen en specificaties;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Engels, Nederlands en bij voorkeur ook Duits;
  • Bekendheid met inkoopsoftware en MS Office-programma’s.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever staat innovatie centraal, met een sterke focus op technologische vooruitgang en kwaliteit. Je wordt onderdeel van een dynamische omgeving waarin samenwerking en communicatie essentieel zijn voor succes. Verwacht een bedrijfscultuur die ruimte biedt voor groei en ontwikkeling, waar jouw input wordt gewaardeerd en gestimuleerd om bij te dragen aan continue verbetering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in