+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Barber/Herenkapper Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kapsalon Maestro

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.800 - € 2.200 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als barbier knip, scheer en style je mannenkapsels. Je werkt zelfstandig en samen met een team om klanten blij te maken met hun perfecte look. We geloven in groei en bieden training om je vaardigheden te verbeteren. Ervaring is belangrijk, maar we staan open voor iedereen die wil leren en groeien. Ons team is hecht en vriendelijk, met kansen om door te groeien. Als je houdt van je vak en mensen blij wilt maken, is dit iets voor jou! Als jij klaar bent voor groei en succes, lees dan verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als barbier bij ons ben je verantwoordelijk voor het knippen, scheren en stylen van mannenkapsels. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, waarbij je jouw vaardigheden en expertise inzet om klanten te voorzien van de perfecte look. Daarnaast ben je in staat om klanten te adviseren over het beste kapsel dat bij hen past, rekening houdend met hun haartype, gezichtsvorm en persoonlijke voorkeuren.
Hoewel ervaring met knippen een must is, willen we benadrukken dat we bij Kapsalon Maestro geloven in voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom bieden we ondersteuning en training in nieuwe technieken en trends, zodat je nog beter kunt worden in je vak. Of je nu al jaren ervaring hebt of net begint, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren en te groeien als professional.

Ons team staat bekend om zijn hechte band en positieve sfeer, waarin iedereen elkaar ondersteunt en motiveert om het beste uit zichzelf te halen. We moedigen initiatief aan en bieden doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
Als jij een ervaren barbier bent die klaar is voor een nieuwe uitdaging en graag wil bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevraagd

  • Ervaring met het knippen van mannenkapsels
  • Bereidheid om te leren en te groeien
  • Sociaal vaardig en klantgericht
  • Flexibel en stressbestendig
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in