+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.
Laad meer vacatures

Medewerker Reparatie, Heerlen Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van auto's en wil je graag aan de slag met het vervangen van autoruiten? Als tijdelijk medewerker bij een bekend bedrijf in de autoruitenbranche, help je servicemonteurs en zorg je dat auto's er weer als nieuw uitzien. Je werkt met speciale technologie en helpt klanten met advies en service. Het team is hecht en de sfeer is goed. Een perfecte kans om te laten zien wat je kunt en te groeien in je werk. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Autoliefhebbers met technisch inzicht opgelet! Word tijdelijk medewerker reparatie bij Carglass® in Heerlen en help de servicemonteurs bij het vervangen van autoruiten. Je kunt al aan de slag voor 24-40 uur per week!

Wat ga je doen?

Als medewerker ruitreparatie ben jij de tijdelijke held die servicemonteurs bijstaat bij het vervangen van autoruiten. Jij zorgt ervoor dat de auto er tiptop uitziet door te stofzuigen en de ramen te poetsen. Jij bent ook de persoon die zorgt dat alles klaar is voor de servicemonteur, zodat de ruit snel en veilig vervangen kan worden. En als kers op de taart voer jij zelfs af en toe reparaties uit met de unieke HPX technologie.

Tijdens dit alles ben jij ook nog eens in staat om professioneel en klantvriendelijk met klanten te communiceren. Je geeft ze advies over bijvoorbeeld ruitenwissers en nano protect en regelt de administratieve afhandeling. Jouw doel? Klanten blij maken en hun verwachtingen overtreffen. Met jouw hulp wordt de autoruit vervangen en heeft de klant een onvergetelijke ervaring.

Als jij op zoek bent naar een flexibele baan waar je jouw skills kunt showen en tegelijkertijd de vrijheid hebt om je persoonlijk te ontwikkelen, of een goede work-life balance zoekt, dan ben jij de perfecte match voor ons. Je kunt er 24-40 uur per week werken.

Waar ga je werken?

Heb je wel eens gehoord van Carglass®? Deze specialisten zijn de helden van de autoruiten! Of iemand nu een sterretje in de voorruit heeft, een ingeslagen zijruit of een kapotte achterruit, de vakmensen fixen het allemaal.

Als tijdelijk medewerker reparatie werk je in Heerlen, maar soms kun je ook op een andere locatie in de buurt worden ingezet. Hieronder vallen Maastricht, Roermond en Sittard.

De sfeer bij Carglass® is super familiair en de betrokken collega's staan altijd voor elkaar klaar. Klinkt goed toch? Sluit je aan bij het team en wordt een echte Carglass®-held!

Wat vragen wij?

Je hebt interesse in techniek, je leert graag en je woont in de regio van Heerlen. Daarnaast:

  • heb je een mbo werk- en denkniveau
  • heb je een geldig rijbewijs B
  • ben je flexibel beschikbaar en werk je minstens één keer per maand op zaterdag

Wat bieden wij? 

  • Een bruto uurloon van €13,27;
  • Een tijdelijk contract;
  • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en pensioenopbouw na 8 gewerkte weken;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Toegang tot de Adecco Academy, een online systeem met 150+ trainingen en cursussen.

Klaar om tijdelijk te knallen als medewerker reparatie bij Carglass®? Van de voorruit tot de achterruit, jij zorgt dat de klanten weer veilig de weg op kunnen. Solliciteer via de button en word onderdeel van het Carglass®-team, waar de autoruiten glashelder zijn en de sfeer altijd top is! Nog vragen? Bel of app met 06 – 534 550 14.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in