+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Buurtregisseur Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 20 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.561 - € 5.169 p/m

Vacature in het kort

Duik in de dynamiek van buurtregie en draag bij aan leefbare buurten door je verbindende, voorwaardenscheppende en regisserende rol. Werk samen met diverse stakeholders, van gemeentelijke projectleiders tot maatschappelijke organisaties, om burgerbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek de diversiteit van elke buurt en maak het verschil. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Buurtregie draagt bij aan prettige en leefbare buurten, door er te zijn, te luisteren, te verbinden en te regisseren. De buurtregisseur is verbindend, voorwaardenscheppend, bewaakt overzicht op hoofdlijnen, regisseert, stimuleert burgerbetrokkenheid en geeft (bestuurlijk) advies. Je schakelt snel op diverse niveaus, gaat het gesprek aan en zet lijnen uit. Ook zorg je intern voor de juiste verbindingen en promoot samen met collega’s om van “buiten naar binnen” te denken.

Wat heeft de burger nodig en hoe kunnen wij als gemeente hierop aansluiten? Elke buurt kent zijn eigen dynamiek en vraagt een passende aanpak. Je bent als buurtregisseur het aanspreekpunt voor de verantwoordelijke wethouder en bent dan ook regelmatig op pad met de wethouder in de buurt en rapporteert over de stand van zaken en de buurtplannen. Je werkt als buurtregisseur samen met de collega’s van o.a. stadsbeheer, gemeentelijke projectleiders, woningcorporaties, politie, handhaving en diverse maatschappelijke organisaties zoals bijvoorbeeld Stand-By of Jens.

⏲️ 20 uur per week met kans op uitbreiding naar 36 uur.

📅 Per direct starten! Deze opdracht loopt tot het einde van het jaar met kans om nog een jaar verlenging. Afhankelijk van de situatie is na een periode van inhuur eventueel indiensttreding mogelijk!!

💰 Schaal 11 volgens de cao gemeenten.

❓ Vragen? Neem direct contact met mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar +316 10 35 82 24

Reageer vóór donderdag 25 april! Op deze datum worden alle geschikte kandidaten gedeeld met de gemeente Heerlen. Als je na deze datum reageert, is de kans groot dat je niet meer wordt meegenomen in het selectieproces.

De vacature sluit zodra de perfecte kandidaat is gevonden. Dat ben jij toch? 😉


Functie eisen
  • Jij bent een verbinder en motivator en vindt het leuk om in nauw contact te staan met burgers, ondernemers en samenwerkingspartners;
  • Je wordt enthousiast van het werken in een dynamische omgeving;
  • Je beschikt over aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Jij bent communicatief vaardig;
  • Jij bent politiek sensitief;
  • Jij durft zowel binnen als buiten het gesprek aan te gaan;
  • Jij bent innovatief, creatief en wilt graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team;
  • Jij beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau met ruime werkervaring op diverse leefgebieden;
  • Je hebt een goede politieke antenne en ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke context;
  • Je bent analytisch, oplossingsgericht, overtuigend en kunt strategisch denken;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid om minimaal 2 avonden per week te werken of soms in het weekend;
  • Kennis van het netwerk binnen de buurten van Heerlen is een pré.
Over het bedrijf

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan Heerlen.

Heerlen is een jonge stad die eigenzinnig, vastberaden en met overtuiging werkt aan grote, maar vooral boeiende opgaven. De afgelopen jaren hebben wij gebouwd met en voor de Heerlenaren. Met resultaat: Heerlenaren zijn trots op hun stad. Het borrelt van de ideeën en initiatieven. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Daarmee werken we aan het leef genot van 240.000 inwoners. Naast onze stad is ook onze organisatie volop in ontwikkeling. We werken aan een organisatie waar we steeds beter samenwerken. Elk team heeft eigen uitdagingen, maar we creëren met alle collega’s onze organisatiecultuur. Die cultuur omschrijven we als open en op basis van vertrouwen. Alles wat we doen draagt bij aan ons gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven voor onze inwoners. Dat doen we door te investeren in onze stad en in onze medewerkers. Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen anders te doen. Kies je voor Heerlen? Dan ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je wordt er blij van om uitdagingen met creativiteit en lef aan te pakken. Team Sociale Veiligheid en Buurtregie De buurtregisseurs maken deel uit van het team Sociale Veiligheid en Buurtregie, daarin werken o.a. het Flexteam, het Hennep Aanpak Team, de Sociale Recherche en het cluster Buurtregie bestaande uit buurtregisseurs en projectondersteuners. Samen wordt er gewerkt aan leefbare en veilige buurten binnen diverse thema’s en projecten en streven we steeds meer naar één buurtgerichte aanpak. Heerlen kent 23 buurten, waarvan 19 woonbuurten. Elke buurtregisseur is gekoppeld aan een stadsdeel en een aantal buurten. In deze buurten zorg je voor de verbinding tussen de buurtbewoners en buurtorganisaties enerzijds en de gemeente en de verschillende (maatschappelijke) organisaties in de buurt anderzijds. Samen met je collega’s van buurtregie zorg je ervoor dat er zichtbare resultaten worden behaald voor de buurt en dat er een integrale buurtgerichte aanpak tot stand komt in heel Heerlen. Het gaat bij de huidige vacatures om tijdelijke functies waarbij we vooral gaan inzetten op een groot aantal initiatieven en de opstart van de aanpak in Heerlen-Noord.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Buurtregisseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in