+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek Heesch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als inbedrijfsteller meet- en regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het realiseren van middelgrote tot grote utiliteitsprojecten.   Je schakelt met de projectleider en de montageleider om te zorgen dat de meet- en regeltechnische facetten van het project op kwalitatief hoogstaand niveau worden uitgevoerd. Je maakt onderdeel uit van het team Meet-en Regeltechniek en stelt de rapportages op die worden verstrekt aan de leidinggevenden. Ook beoordeel je of de installaties optimaal werken en past deze aan wanneer nodig. Daarnaast maak je zelf uitbreidingen op bestaande installaties, zowel op software als hardware niveau. Je begeleidt betrokken partijen en geeft instructies aan de gebruiker. De technische klimaatinstallaties waar je aan komt te werken zijn in de utiliteit en gezondheidszorg.


Lever topkwaliteit

Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en testen van regeltechnische installaties binnen de klimaattechniek. Hierbij zorg je er bijvoorbeeld voor dat er een optimaal klimaat heerst in een distributiehal, of dat het water in een zwembad op de juiste temperatuur blijft. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als inbedrijfsteller. Daarnaast ben je onder andere bezig met het:

• oplossen van regeltechnische storingen.
• controleren van de HVAC-installaties aan de hand van principeschema’s.
• zorg dragen voor de oplevering van de installatie aan de adviseur en/of opdrachtgever met een eventuele gebruikersinstructie.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als nauwkeurig, analytisch én vastberaden. Jij legt tenslotte de laatste hand aan de installatie voordat deze in gebruik genomen wordt. Daarnaast beschik je als inbedrijfsteller over:

• een afgeronde mbo-opleiding richting Klimaat, Procestechniek, Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek.
• kennis van en ervaring met meet & regeltechniek en werktuigbouwkundige installaties.
• VCA / NEN3140 / NEN1010 of bent bereid dit te behalen via ons.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in