+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heeze.

Elektromonteur buitendienst E / BMI / S&O Heeze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CM Werkt

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
CM Werkt

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als monteur ga jij aan de slag met de mooist elektrotechnische projecten. Samen met projectmonteurs ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van (nieuwe) projecten. Binnen de lopende projecten zal je een coördinerende rol gaan vervullen. Je bent in staat om zelfstandig elektrotechnische installaties te installeren, repareren en onderhouden. Voor de leerling- en hulpmonteurs geef jij het beste voorbeeld en je staat midden in het werk met een adviserende rol naar projectmonteurs. En hebben je collega's technische hulp nodig? Dan geef jij die uiteraard!



Gevraagd

Met jouw op niveau 2/3 afgeronde elektrotechnische opleiding ga jij het team versterken. Voeg je daar ook nog ervaring als elektromonteur aan toe? Dan hebben wij onze perfecte kandidaat gevonden! Je kan zelfstandig aan het werk, maar ook in een team werk je goed samen met een flinke dosis enthousiasme. Gezien de werkplekken waar je gaat komen is een VOG verplicht. Ook heb je een rijbewijs nodig, want je krijgt een bus van de zaak.

Aanbod

Wanneer jij je voegt bij deze groep te gekke collega's, dan doe je dat direct met een vast contract. Je gaat fluitend naar je opdrachten, want je reisuren worden vergoed. Behalve op die 38 verlofdagen die je krijgt uiteraard. En ze houden je graag fit, dus maak zeker ook gebruik van bijvoorbeeld het fietsplan, een sportschool abonnement of een lidmaatschap bij een sportclub via het vitaliteitsplan. Wil je doorgroeien en blijven leren? Dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor om zowel opleidingen te volgen als juist kennis en ervaring in de praktijk op te doen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in