+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heijen.
Laad meer vacatures

Chauffeur CE Bulk Heijen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan als chauffeur waarbij je de hele week op pad bent met een truck? Dan is deze kans in het noorden van Limburg iets voor jou. Je gaat bouw gerelateerde producten vervoeren in een silo oplegger. Je start op maandag en bent meestal vrijdag thuis. Soms werk je ook op zaterdag. Je krijgt een goed salaris en de mogelijkheid om meer te leren in onze Academy. We helpen je graag verder in je carrière. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij ook op zoek naar een leuke baan als chauffeur, en heb je geen bezwaar om de hele week lekker onderweg te zijn met je truck, dan zoek ik jou voor een hele fijne opdrachtgever in het noorden van Limburg. Wij hebben plaats voor chauffeurs voor het vervoer van bouw gerelateerde producten in een silo oplegger. Goede verdiensten en uitzicht op een leuke carrière in de transportsector, ik zie jou reactie graag tegemoet!


WAT GA JE DOEN?

Als bulkchauffeur ga je op pad met een silo oplegger, kip of onderlosser, en hiermee vervoer je bouw gerelateerde grondstoffen als bijvoorbeeld cement en vliegas van de fabriek naar de klant. In principe start je op de vroege maandagmorgen en ben je over het algemeen vrijdagavond weer lekker thuis, eventueel uitloop naar de zaterdag komt ook wel eens voor. Goede verdiensten en een leuke baan voor chauffeurs die graag op de baan zitten. De opdrachtgever heeft als werkgebied hoofdzakelijk Duitsland en de Benelux en je bent in principe de hele week onderweg in je truck.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Rijbewijs CE en een geldige code 95
  • Je bent in bezit van een VCA certificaat, of bereid dit te behalen in onze eigen Academy
  • Ervaring als bulkchauffeur is een pré, maar goede kandidaten kunnen worden ingewerkt.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Zoals jij dat wilt. Onze arbeidsvoorwaarden zijn namelijk samen met onze medewerkers – yep, vooral de mensen op de weg zelf! – bedacht. Het salaris dat je als BulkChauffeur ontvangt, is ‘gewoon’ goed. Volgens de CAO beroepsgoederenvervoer. En inclusief alle vergoedingen. De rest is ‘buitengewoon’ goed verzorgd. Interne opleidingen, zoals nascholing code 95? Volg je voor nop aan onze Academy. Bovendien kun je extra certificaten behalen. Kortom: als jij een mooie stip op de carrière horizon zet, trappen we het gaspedaal graag samen met je in.

Ben jij die chauffeur die wij zoeken? Stuur dan snel je sollicitatie in!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in