+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker technische dienst Heiligerlee

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.551 - € 2.912 p/m

Vacature in het kort

Bij Hessels Zeefbanden krijg je de kans om het machinepark te onderhouden en te zorgen dat alles goed werkt. Je werkt in een team van technische collega's. Het bedrijf groeit en investeert in nieuwe machines, dus er is ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je werkt met verschillende technieken, zoals pneumatiek en elektrotechniek. Dit is een kans om in een omgeving te werken en je technische vaardigheden te verbeteren. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij zorgen dat het machinepark van Hessels Zeefbanden optimaal functioneert en jouw collega’s volop door kunnen produceren? Ben jij een techneut met een technische achtergrond, dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 2551 tot € 2912 bruto per maand
  • Fulltime aan de slag
  • Direct op contract bij Hessels Zeefbanden
  • Enthousiast team!
  • Werken in Heiligerlee
  • Mogelijkheid tot ontwikkeling
wie ben jij

Jij bent iemand die houdt van een breed technisch takenpakket. Je hebt in deze functie te maken met diverse afdelingen in de fabriek. Je bent daarom iemand die makkelijk is in de omgang en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Het werk vraagt van jou dat je makkelijk kunt schakelen tussen werkzaamheden, aangezien er ook acute problemen kunnen ontstaan en je dan je huidige werk moet laten liggen. Dit vraagt tevens om het goed plannen en organiseren van het werk. Verbeteren is iets wat van nature in je zit, je ziet snel verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen.

Verder beschik je over het volgende:

  • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om te werken in de 2 ploegen
  • Je zoekt een uitdagende en veelzijdige baan en wil je verder ontwikkelen
wat ga je doen

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van het gehele machinepark en productiemiddelen. De technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt. Het machinepark omvat namelijk meerdere disciplines, van ouderwetse ambachten tot CNC gestuurde machines. Je krijgt o.a. te maken met pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

waar ga je werken

Hessels Zeefbanden is al jaren toonaangevend op het gebied van zeefbanden. Doordat zij, als enige in Nederland, riemen in eigen beheer kunnen profileren en snijden kunnen zij technisch gezien zeefbanden leveren in alle denkbare maten. Ze zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om processen te verbeteren. Om deze reden investeren zij flink in het machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in