+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heinenoord.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Elektra (LS/MS) Heinenoord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Als uitvoerder elektra ben je een ervaren technische professional met een duidelijke E-specialisatie. In deze rol houd je een goed overzicht van de lopende projecten in de uitvoering en stuurt een team van monteurs aan. Je vindt het leuk om zaken te regelen en bent een organisatietalent. Ook ben je klant- en resultaatgericht en denk je in het belang van de organisatie en je team.

Jij vindt het leuk om toe te zien op de kwaliteit van uitvoering en bent uitstekend bekend met de actuele veiligheidseisen. Bovendien kun je jouw plannen in heldere taal toelichten, zodat snel duidelijk is wat er moet gebeuren en waarom. Naast je technische skills, heb je een klantgerichte instelling en ben je altijd bereid om mensen te helpen, ook als de werkdruk stijgt.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent een ervaren professional met een elektrotechnische achtergrond en je stelt veiligheid en kwaliteit voorop. Je bent een regelneef die ervoor zorgt dat de neuzen dezelfde kant op staan. Je bewaakt of de werkzaamheden volgens het werkplan worden uitgevoerd. Uiteraard houd je rekening met alle veiligheidsissues.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe (senior) Uitvoerder  elektra maakt?

  • Je hebt minimaal een MBO 4 (niveau 4) diploma in de richting elektrotechniek.

  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de infrastructurele dienstverlening met specialisatie elektrotechniek.

  • Je beschikt minimaal over een THP aanwijzing LS/MS maar misschien ben je in het bezit van de aanwijzingen BEI-WV LS en MS, ook dan wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van Zakelijk Project Uitvoering Elektra in Heinenoord. In het team werken zo’n 20 monteurs en 4 uitvoerders elektra die met elkaar zorgen dat de verschillende werkzaamheden in het hele Stedin verzorgingsgebied Zuid gedaan worden.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in