+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heinenoord.
Laad meer vacatures

(Eerste) Monteur Gas Heinenoord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Het wil ook nog niet zeggen dat we binnenkort van het aardgas af zijn. Voor gas worden nu de alternatieve onderzocht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterstof en biogas.  Als Netbeheerder kijken we hoe we het net klaar kunnen maken voor de toekomst.

Als (eerste) monteur gas bij de afdeling Consument voer je uitdagende en afwisselende werkzaamheden uit, zoals aanleg, vervanging, verzwaring, verwijderen en monteren van LD aansluitingen. Naast  je technische werkzaamheden ben je ook regelmatig in contact met de klant om de installaties te vervangen en aansluitingen te realiseren. Je werkt in een team van ca. 30 monteurs en je bent in staat om kennis over te dragen aan anderen en als teamspeler te werken.

Als monteur gas neem je de leiding op een klus, treedt je op als ploegleider en begeleidt je leerling monteurs. Bovendien doe je belangrijk werk, dit doe je niet alleen maar samen met collega-monteurs, aannemers en soms met collega’s van kantoor. Want zonder jou is er geen gas!  Iets om trots op te zijn. En deze trots draag jij uit. Want jij kiest voor de toekomst. Voor jezelf. En voor de wereld om je heen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan geven wij jouw de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Genoeg te doen dus!



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Techniek zit in jouw genen en je bent gedreven om jouw technische kennis en ervaring in te zetten en uit te breiden. Jouw baan als gas monteur bij Stedin is elke dag anders, ’s ochtends zie jij op je tablet waar jouw reis (met je eigen bus) die dag heen gaat. Je ziet plaatsen in Zeeland en omstreken waar je nog nooit bent geweest. Naast jouw afwisselende en uitdagende werkzaamheden, is er volop ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Wat jou verder onze (eerste) monteur gas maakt?

  • Je bent in het bezit van een mbo niveau 2 of 3 diploma richting gas techniek.
  • Je bent in het bezit van de aanwijzing VIAG VP/AVP.
  • Je hebt een VCA certificaat.
  • In het bezit van rijbewijs B.


Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Uitvoering Consument van Stedin. Je gaat werken in de regio Heinenoord in een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Het zijn allemaal harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken vooropstaan. Vieze handen? Daar ben je ook niet bang voor.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren'. Je mag natuurlijk een motivatiebrief meesturen, maar het hoeft niet. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in