+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technicus Hoogspanning Heinenoord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Goed salaris, binnen werken, fijne collegiale werksfeer, werken in je eigen regio én met goed en veilig gereedschap, een volledig ingerichte nieuwe werkbus en prima ABP pensioen. Te mooi om waar te zijn? Bij Stedin is het mogelijk als Technicus Hoogspanning.

Wat (jouw toekomstige) collega Dennis als Station Specialist vindt van het werken bij Stedin? “Vaak word ik als ploegleider aangewezen om het onderhoudsproject in goede banen te begeleiden. Ik zorg voor een veilige werkomgeving en ik ben de ogen en oren van de werkverantwoordelijke waar ik nauw mee samenwerk. De ploeg waarin ik werk bestaat meestal uit een werkverantwoordelijke ploegleider, werkvoorbereider & collega specialisten. Deze ploeg wordt als team opgesteld om de werkzaamheden met een goed resultaat af te ronden. Als station specialist heb je ook de nodige kennis van het hoogspanningsnet in de regio waar je werkt. Ik ben werkzaam in de regio Zuid daarnaast is er ook nog een regio Midden en Noord. Stedin is een mooi groot bedrijf met heel veel disciplines en een goed CAO. Ik ben al een aantal jaren actief bij Stedin en heb het nog steeds enorm naar mijn zin. Daarom raad ik het iedereen aan om bij dit mooie bedrijf te komen werken, kom jij ook?"

Wat jij gaat doen? 

Vanuit een specialisten rol begeleid je het onderhoud en voer je samen inspectierondes uit met onze onderaannemers, zoals ABB, Siemens en Smit Transformatoren. Dit gebeurt aan de Hoogspanningsinstallaties van Stedin. Denk hierbij aan:

  • transformatoren,

  • schakelinstallaties (vermogensschakelaars, scheiders en aarders),

  • hulpspanningsinstallaties ( accu’s, gelijkrichters en compressoren).

Je voert ook metingen uit aan diverse componenten en bent toezichthouder voor werkzaamheden die door onderaannemers worden uitgevoerd. En dat allemaal in de spanningsniveaus van 10kV tot en met 150kV.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Veiligheid staat bij Stedin voorop. Daarom heb jij veel gevoel voor verantwoording, bent gefocust, oplossingsgericht en je mening wordt gewaardeerd. Ben jij het ergens niet mee eens? Dan spreek je dat uit. Daar blijven we scherp door en zo houden we het werk samen veilig.

We gooien je niet direct in het diepe, maar je krijgt van ons een onboarding traject en een praktijkbegeleider. Wat jij meeneemt?

  • Een mbo-opleiding niveau 3 richting elektrotechniek of een andere relevante richting.

  • Je hebt meerdere jaren ervaring met techniek in de midden en / of hoogspanning.

  • (A)VP-MS aanwijzing.

  • Je hebt rijbewijs B, zo kun je meteen in je nieuwe werkbus wegrijden.

  • Storing- en wachtdiensten draaien vind je geen probleem (1 week in de 6 weken).

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren! 



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Primaire Stations Techniek van de afdeling Zakelijk complex. Een groep van 50 aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij je blind op elkaar en elkaars veiligheid kan vertrouwen. Kenmerkend voor dit stationsteam is de fijne werksfeer, de onderlinge collegialiteit en het familiegevoel.

Benieuwd naar hoe jouw werkdag eruit kan zien? Bekijk het hier;


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', een motivatiebrief hoeft niet, mag natuurlijk wel. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter. 

Een (pre) employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in