+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Chauffeur rijbewijs C in opleiding Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Benieuwd hoe je werkdag eruit komt te zien als chauffeur in opleiding bij deze horecagroothandel? Je werkdag begint meestal rond 06:00 of 07:00 uur, maar je komt iets eerder om nog gezellig een kopje koffie te drinken met je collega’s en even bij te kletsen. Aan het begin zullen je werkzaamheden nog voornamelijk bestaan uit taken in het magazijn, orders picken en bestellingen voorbereiden. Wanneer je dat onder de knie krijgt mag je beginnen met het helpen van de huidige chauffeurs. Je helpt hen met het inladen van de vrachtwagen, dit doe je met behulp van een pompkar. Met de scanner en de benodigde papieren ga jij op pad. Op locatie pak je de scanner erbij en leg je goed vast wat je zojuist geleverd hebt. De regio waar je zult rijden zal voornamelijk Noord-Brabant en Limburg zijn. Je bent eerst altijd onderweg als bijrijder met een andere chauffeur zodat je vast kan zien hoe alles gaat. Daarnaast krijg je een interne opleiding en kan je jouw rijbewijs C behalen. Wanneer je deze hebt behaald kan je binnen dit bedrijf zelf aan de slag als chauffeur. Dus, heb jij altijd al chauffeur willen worden? Solliciteer dan nu direct online en wie weet zien wij jou binnenkort voor een intake op onze locatie! Neem voor meer info contact op met Veerle via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0492 555 050!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Bij dit bedrijf krijg je een prima salaris, afhankelijk van je werkervaring. Maar dat is nog niet alles. Naast een goed inkomen, bieden zij een dynamische werkomgeving met een top team. Vind je het belangrijk dat er mogelijkheden zijn om door te groeien? Bij dit bedrijf is er de mogelijkheid om je rijbewijs C te halen en door te groeien tot chauffeur! Daarnaast wordt een goede werksfeer zeer gewaardeerd, daarom genieten we iedere vrijdagmiddag van heerlijke snacks en sluiten we de dag af met een borrel in ons eigen café. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Aarzel niet, solliciteer vandaag nog en kom ons team versterken!

Wij vragen:

In deze rol is het belangrijk dat je: - Nederlands spreekt;
- Geen 8 tot 5 mentaliteit hebt;
- Je wilt altijd al chauffeur worden en bent bereidt om hiervoor intern je C-rijbewijs te behalen;
- Je brengt enige ervaring in de logistiek of transport of wil deze graag opdoen!

Waar ga je werken:

Wil jij deel uitmaken van een bruisend team bij een toonaangevende horeca groothandel in Helmond? Je werkt in een gezellige omgeving, waar de radio altijd aanstaat, met collega's die voor elkaar klaar staan. Waar wacht je nog op? Kom aan boord en proef de sfeer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in