+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Hoofd Montage Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Mijn baan

Als hoofd montage ben ik verantwoordelijk voor de montageafdeling voor het bedrijfsonderdeel Projecten Zuid. De rol van hoofd montage is een veelzijdige. Enerzijds ligt het zwaartepunt in de aansturing van de montageafdeling en alles wat daarmee gemoeid is, anderzijds wordt er ook van mij verwacht dat ik meedenk over onze bedrijfsprocessen, ontwikkelingen op het gebied van technologie, montagetechnieken, circulaire toepassingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de toepassing van moderne – digitale – tooling op de werkvloer.

Ik ben een techneut in hart en nieren en breed inzetbaar. Dat betekent dat ik kennis heb van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en gebouwautomatisering, maar ook van bouwprocessen en realisatieprocessen zowel in een bestaande omgeving als in een nieuwbouwomgeving.

Onze projecten realiseren wij voornamelijk in de licht industriële omgeving en in de utiliteit. Daarbij te denken aan focusmarkten als Life sciences, high tech en gebouwgebonden energiecentrales.


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Natuurlijk beschik ik over een afgeronde technische opleiding én heb ik relevante ervaring in een soortgelijke rol, maar nu de echt belangrijke punten waarom ik bij Kuijpers pas:

  • Als hoofd montage ben ik eindverantwoordelijk voor het totale resultaat van de afdeling montage, waarbij aspecten aan  de orde zijn van kwaliteit, kwantiteit, planning, werkorganisatie, controle, uitvoering en veiligheid, alsmede het bewaken van de voortgang. Daarnaast heb ik ervaring met:
  • Het verdelen en coördineren van de werkzaamheden over de beschikbare medewerkers en het efficiënt inzetten van de medewerkers;  
  • Begeleiden, ontwikkelen en overdragen van vakkennis aan nieuwe (jonge) medewerkers, schoolverlaters en zij-instromers;
  • Meedenken in nieuwe installatieconcepten en het in praktische zin uitvoerbaar maken. Draagvlak creëren voor het toepassen van nieuwe installatieconcepten in de praktijk. Hierbij te denken aan modulaire installatieconcepten zoals stekerbare installatieoplossingen;
  • Het onderhouden van contacten met montagebedrijven waar Kuijpers (delen van) het montagewerk besteden.
  • Het uitdragen van het beleid van Kuijpers op het gebied van veiligheid. Veilige werkomstandigheden en het veilig kunnen uitvoeren van werkzaamheden voor alle medewerkers bij Kuijpers is uiterst belangrijk. Als hoofd montage heb ik een belangrijke rol om het veiligheidsbewustzijn bij de montagemedewerkers te ontwikkelen.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in