+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Controleleider (interim) Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vinken Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 65 - € 90 p/u

Vacature in het kort

Voor een tijdelijke baan als controleleider in Eindhoven zoeken we iemand die graag praktisch bezig is. Je gaat aan de slag met het controleren van financiële gegevens en het voorbereiden van rapporten. Je werkt samen met een team en deelt jouw kennis met anderen. De werktijden zijn flexibel, en je krijgt een vergoeding voor reiskosten. Dit is een kans om ervaring op te doen in een gezellig team dat waarde hecht aan samenwerken en persoonlijke groei. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever in regio Eindhoven zijn we op zoek naar een controleleider die het komende jaar wil ondersteunen in de controlepraktijk.

Als interim controleleider houd je je vooral bezig met het uitvoeren van controle- en assurance werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor het inrichten van de controle in de planning- en de voorbereidingsfase van de opdrachten. Ook het voorbereiden van managementletters en accountantsverslagen behoren tot het takenpakket. Jouw werkzaamheden zijn vooral operationeel. In deze functie werk je direct onder de verantwoordelijke accountant, draag je je kennis over aan minder ervaren collega's en ben je zowel op kantoor als op locatie aan het werk.  

  • minimaal 5 jaar ervaring in de controlepraktijk
  • studerend voor RA of RA-titel behaald
  • uurtarief ligt tussen € 65,00 en € 90,00 per uur, afhankelijk van je titel en ervaring
  • reiskosten à € 0,23 per km
  • een langere opdracht voor 28 tot 40 uur per week

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Moniek Vinken via 06-48522190, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer direct.

Voor een middelgroot, regionaal kantoor zijn we op zoek naar tijdelijke ondersteuning. Het kantoor werkt voor klanten in het mkb-segment en klanten komen hier nog met enige regelmaat binnenlopen met vragen. Er hangt een Brabantse, nuchtere sfeer en omdat de kantoren niet te groot zijn, heb je rechtstreeks met al je collega's contact. Dat zorgt er niet alleen voor dat je zelf snel kunt schakelen, maar ook dat er een hele gemoedelijke sfeer hangt. Je ziet dat ook terug in de lengte van de dienstverbanden van de medewerkers. Een aantal van hen werkt er al meer dan 20 jaar en tegelijkertijd worden de teams aangevuld met starters en junioren om de balans goed te houden. Het kantoor is volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd en de processen worden voortdurend verbeterd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in