+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Technisch Medewerker Nabewerking Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CM Werkt

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,54 p/u

Vacature in het kort

Daarna ga je aan de slag als Technisch Medewerker Nabewerking. Je werk bestaat uit het bewerken van graniet. Je leert speciale technieken en wordt goed in het leppen en meten van producten. Ook zorg je voor de afwerking en controle van wat je maakt. Je bouwt producten op uit verschillende materialen. Dit werk is belangrijk, want je zorgt ervoor dat alles perfect is. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Allereerst start je met een inwerktraject van ca 2 - 3 weken. Hierna kun je zelf aan de slag als Technisch Medewerker Nabewerking.
Je gaat het graniet nabewerken en hierin kun je jezelf specialiseren. Jij wordt verantwoordelijk voor het leppen (dit is een specifieke manier van handmatig nabewerken) en het meten van producten uit graniet, keramiek en metaal. 
Ook wordt je verantwoordelijk voor het afwerken en controleren van de diverse producten en componenten, en voor het samenstellen van producten, veelal bestaande uit een granieten basis met metalen componenten. Uiteraard valt ook de controle van de producten tot je werkzaamheden. 
 



Gevraagd

Ze zijn op zoek naar iemand die zichzelf wil ontwikkelen en een sterk technisch inzicht heeft. Dit omdat de producten zeer specifiek zijn. Iemand die van aanpakken weet, pro-actief is met (V)MBO werk of denk niveau en de ambitie heeft om specialist te worden. Iemand die graag nauwkeurig werkt met unieke producten en tekeningen kan lezen of dit graag wil leren. 



Aanbod

Ze bieden een baan binnen een dynamisch bedrijf waar een informele prettige sfeer heerst, waar iedereen voor elkaar klaar staat.
Je hebt hier voldoende doorgroeimogelijkheden, ze zijn echt bereid te investeren in hun medewerkers!  Er wordt geen onderscheid gemaakt, in salaris dus jouw uurloon is inclusief een advtoeslag €15,54 per uur. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in