+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Kwaliteitsmedewerker Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.750 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van productkwaliteit en veiligheid met een unieke focus op strijkplankhoezen, en speel een cruciale rol in de introductie van een nieuw premium merk. Dit is jouw kans om de algehele kwaliteit te waarborgen, met een speciale taak in het minimaliseren van klachten door jouw expertise in materialen en chemische veiligheid. Werk ad-hoc aan uitdagende projecten en streef naar continue procesverbeteringen, terwijl je samenwerkt met een dynamisch team en internationale stakeholders. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een kwaliteitsgerichte professional met oog voor detail die we zoeken voor onze opdrachtgever in Helmond? Wil je betrokken zijn bij de introductie van een nieuw premium merk en het beheren van de productkwaliteit op zowel nationaal als internationaal niveau?

Het bedrijf zoekt iemand die waarde hecht aan de veiligheid en kwaliteit van strijkplankhoezen, met het vermogen om het aantal klachten te minimaliseren. Achter deze producten schuilt namelijk een wereld van denkwerk, vooral bij het beoordelen van zaken als de kwaliteit en chemische veiligheid van de gebruikte materialen, zoals het foam in de hoezen.

Toekomstgericht heeft het bedrijf grootse plannen. Ze gaan hun eigen premium merk introduceren, met een unieke hoes die gepatenteerde technologieën bevat, wat klonen onmogelijk maakt. Jij wordt degene die de algehele kwaliteit van dit alles waarborgt. Jouw focus ligt niet op het direct controleren van geleverde materialen, maar op het organiseren van fysieke controles door collega's en het opzetten van procedures. Je werkt nauw samen met de operations manager en onderhoudt contact met klanten en leveranciers.

Je zult regelmatig ad-hoc werkzaamheden tegenkomen, zoals onverwachte leveringen van verkeerde materialen. Je verantwoordelijkheid beslaat niet alleen de vestiging in Helmond, maar strekt zich ook uit tot de locatie in Polen, waar je toeziet op productkwaliteit en procesverbeteringen.

Gevraagd

Een afgeronde HBO-opleiding is vereist. In het begin zul je regelmatig naar Polen gaan, om bekend te raken met de werkomgeving en de mensen, vooral omdat veel van de productie daar plaatsvindt. Na verloop van tijd zul je ongeveer eens per kwartaal naar Polen reizen, ofwel om daar ontstane problemen op te lossen of gewoon om de fabriek te bezoeken. Kennis van de Poolse taal is geen vereiste, maar Engels spreken is een must.

Aanbod

  • Het salaris varieert tussen €2.500 en €4.750, gebaseerd op ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling.
Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in