+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Algemeen internist Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een uitdagende rol als Algemeen Internist binnen een Organisatorisch Eenheid in een toonaangevend ziekenhuis. Jouw kans om deel uit te maken van een team dat hoogkwalitatieve en innovatieve zorg levert, met unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het CASE-trainingsproject voor jonge specialisten. Laat je ambitie en affiniteit met opleiden tot uiting komen in een omgeving die collegialiteit, communicatie en patiëntgerichtheid waardeert. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe maat? MSB Peelland/Elkerliek ziekenhuis zoekt een:

Algemeen Internist (0.8/0.9 FTE)

De Organisatorisch Eenheid Interne Geneeskunde/MDL-ziekten is per 1 december 2024 in verband met pensionering van een collega, op zoek naar een algemeen internist. Zowel collegae met een meervoudig profiel als collegae met een enkelvoudig profiel met een brede interesse in meerdere deelgebieden, met name endocrinologie en infectieziekten, worden uitgenodigd om te solliciteren. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze teamspeler met affiniteit voor opleiden.

Wie zijn wij

De organisatorische eenheid (O.E.) Interne Geneeskunde/MDL bestaat uit 11 internisten en 5 MDL-artsen. Elke internist beoefent de algemene interne geneeskunde. Wij zijn de spil in het ziekenhuis en onderhouden nauwe contacten met overige vakgebieden en de huisartsen in de regio. De O.E. Interne geneeskunde/MDL verzorgt twee jaar van de opleiding tot internist binnen OORZON (MUMC+). Daarnaast leiden we coassistenten op, worden er GEZP-stages aangeboden en zijn er Specialisten Ouderengeneeskunde in opleiding die hun klinische stage komen doen. Ook zijn er Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants werkzaam. Collegialiteit, communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte visie vinden wij belangrijk.

Het Elkerliek ziekenhuis is een middelgroot perifeer ziekenhuis in Zuidoost-Brabant. Diverse vakgebieden zijn volop in ontwikkeling en er is goede samenwerking met omliggende ziekenhuizen en huisartsen. De O.E. Interne Geneeskunde/MDL is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Peelland. Er wordt moderne, hoogkwalitatieve en innovatieve zorg geleverd. Bij aantreden biedt het Elkerliek het unieke project CASE aan; dit is een negendaagse training waar niet-medische inhoudelijke aspecten van het beroep aan de orde komen en is bedoeld voor jonge specialisten die net in ons ziekenhuis zijn komen werken. 

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit poliklinische zorg en supervisie van de klinische afdeling interne geneeskunde, arts-assistenten, coassistenten en verpleegkundig specialisten. Actieve participatie in diensten en het geven van onderwijs is een vereiste.

De sollicitatie, met motivatiebrief en CV, mag verzonden worden naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Dit kan tot uiterlijk 15 mei 2024. Een assessment kan eventueel onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Toetreding vindt plaats volgens gemaakte afspraken binnen het MSB Peelland. Het betreft een vaste aanstelling na een proefperiode van een half jaar.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met drs. P.M. Kox-van Gastel, internist-endocrinoloog, voorzitter bestuur O.E. of dr. M.J.A.E. Pepels, internist-oncoloog, lid bestuur O.E. Zij zijn te bereiken via de polikliniek Interne Geneeskunde/MDL door te bellen naar tel. 0492-595959 en te kiezen voor optie 2 (telefonisch keuzemenu). Of kijk voor meer informatie op onze website .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in