+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Reachtruckchauffeur Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Bij onze innovatieve verpakkingsfabrikant in Helmond zoeken we een reachtruckchauffeur die van aanpakken weet. Je komt terecht in een team vol energie en werkplezier. Hier helpen collega's elkaar altijd. Het werk is hands-on en er heerst een goede sfeer. Je krijgt een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een ambitieus team en elke dag voldaan naar huis te gaan. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Zet je skills op de proef bij onze innovatieve verpakkingsfabrikant in Helmond! Als reachtruckchauffeur versterk je een team dat bruist van energie en met plezier werkt. Bij ons heerst een hands-on sfeer waar iedereen elkaar steunt. Dus, waar wacht je nog op?

Wij bieden:

Ben jij een reachtruckchauffeur die op zoek is naar een betrouwbare baan? Wil je werken in een positieve sfeer met goede werkomstandigheden? We nodigen je uit om bij deze firma in Helmond te komen werken. Hun pakket arbeidsvoorwaarden is aantrekkelijk, het salaris ligt tussen de € 2300,- en € 2600,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wij vragen:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Reachtruckchauffeur in Helmond? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou bij een bekende fabrikant van verpakkingen! Voor deze functie is het essentieel dat je: • In het bezit bent van een geldig reachtruck certificaat;
• Een aanpakkersmentaliteit hebt en nauwkeurig kunt werken;
• Bereid bent om in ploegendienst te werken. Als je jezelf goed kunt vinden in deze punten en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, dan horen we graag van je!

Waar ga je werken:

Ben jij de reachtruckchauffeur die we in Helmond nodig hebben voor 40 uur per week? Het bedrijf is een vooraanstaande fabrikant van verpakkingen en ze hebben een plekje vrij in hun ambitieuze team. Je werkdag vliegt voorbij met de voldoening van een goed georganiseerd magazijn. Lijkt dit je wat? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en sluit je aan bij ons topteam. Ben jij klaar om het team te versterken? Neem dan contact op met Tijnop 0492- 555 0505 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 📩
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in