+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerling recovery verpleegkundige Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 27 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat en waar je echt iets kunt betekenen voor patiënten? Dan is deze baan iets voor jou! Je komt te werken op een modern operatiecomplex met een fijn team. Je dag is afwisselend en je zorgt voor patiënten na hun operatie. Je helpt ook bij pijnstilling en werkt aan het verminderen van pijn. Plus, je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen. Ook kun je kiezen uit leuke extra s, zoals korting op een fitnessabonnement. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij verpleegkundige en zijn acute zorg, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, afwisseling, professionaliteit, maar ook gezelligheid en persoonlijke aandacht termen die bij jou passen? Kom dan ons team versterken! Wij hebben plaats voor een 

Leerling recovery verpleegkundige

27- 36 uur per week

Een recovery verpleegkundige zegt:

‘We hebben een sterk en gezellig team, met echte aandacht voor elkaar en de patiënten. We zijn trots op ons vak en hebben een belangrijke rol binnen het Operatiekamercomplex’.

Wie zijn wij?

Een jong en dynamisch team! Samen met ca. 24 anesthesiemedewerkers en 10 anesthesiologen. Met good skills én good vibes dragen zij jaarlijks bij aan de zorg van ongeveer 16.000 patiënten die jaarlijks worden behandeld op ons operatiekamercomplex. In het Elkerliek ziekenhuis opereren we op twee locaties. In Deurne is een dagbehandelingscentrum voor alleen oogoperaties zonder recovery. In Helmond is een modern operatiekamercomplex met acht operatiekamers.

Alle specialismen zijn vertegenwoordigd, behalve cardiochirurgie en intracraniële neurochirurgie. In het Elkerliek is een patiënt een mens. Binnen de grootschaligheid van de ziekenhuis brede patiëntenzorg streven we kleinschaligheid na binnen het operatiekamercomplex. We maken bewust tijd voor de kleine dingen die een groot verschil maken, zoals een arm om een schouder. Dat maakt van het Elkerliek een ziekenhuis waar je als patiënt én als medewerker gewoon mens kunt zijn.

Kom jij ons team versterken?

Werken op een modern, fijn en licht OK-complex

Het is heerlijk werken op ons prachtige, moderne operatiecomplex in Helmond met acht operatiekamers. De voorbereidingsruimte heeft zes bedden, de recovery elf bedden en we hebben een aparte kinderrecovery met vier bedden.  

Hoe ziet je dag eruit?

Als recovery verpleegkundige heb je afwisselend, verantwoordelijk werk. We hebben een 9 urige werkdag. Je werkt met patiënten van alle leeftijden met zorgvragen van laag- tot hoog complex, tijdens de direct-postoperatieve opvang. De patiënten hebben een operatie of onderzoek onder algehele en/of lokale/regionale anesthesie of sedatie ondergaan. Na de ingreep zorg je ervoor dat de patiënten optimaal en adequaat bewaakt en verpleegd worden. De zorg voor patiënten op de recovery is kort maar intensief en vraagt onder meer om accurate verpleegtechnische handelingen.

Je assisteert de anesthesioloog bij epidurale pijnstilling en preoperatief op de voorbereiding van de OK bij alle locoregionale technieken en lever je een bijdrage aan de acute pijnservice op de afdelingen. 

Jouw kennis en kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo verpleegkundige opleiding
  • Je hebt de vervolgopleiding recovery afgerond of bent bereid deze te gaan volgen
  • Je houdt van samenwerken in een team, maar kunt ook goed zelfstandig werken
  • Je bent patiënt- en taakgericht
  • Je kunt professioneel feedback geven aan anderen en ook ontvangen

Wij bieden jou

  • Werken in een fijn team!
  • Een opleiding tot recovery verpleegkundige; het theoretische deel van de opleiding zal verzorgd worden door het Radboud Zorgacademie en duurt gemiddeld 12 maanden bij een contract van 36 uur. Het praktische deel zal het Elkerliek ziekenhuis verzorgen
  • Een leerarbeidsovereenkomst met uitzicht op vast contract van het Elkerliek en een salaris volgens cao ziekenhuizen, functiegroep 45 en na diplomering wordt je salaris ingedeeld in functiegroep 50
  • Een persoonlijk plan om je te kunnen ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk
  • Je kunt zelf kiezen uit een mooi pakket aan extra’s zoals bijvoorbeeld een PC-plan en een fietsenplan, een bonus als je meestal op de fiets komt, fikse korting op een fitnessabonnement
  • We hebben een heel actieve personeelsvereniging die veel organiseert

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en matchen je wensen en profiel met deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via en willen we snel met je kennismaken. Je kunt je sollicitatie richten aan Marij Kuunders, afdelingsmanager Anesthesie & Recovery. Ook kun je Marij bellen met inhoudelijke vragen over de vacature; 0492-595584. Reageer wél uiterlijk voor vrijdag 31 mei, want misschien word je dan uitgenodigd om begin juni op sollicitatiegesprek te komen.

Sfeer proeven en meelopen

Een onderdeel van de sollicitatieprocedure zal bestaan uit een dag(deel) meelopen op de recovery afdeling. Een assessment kan een mogelijke toevoeging zijn aan de sollicitatieprocedure

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de aannameprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in