+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Hoofduitvoerder Wegen Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.390 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

BAM Infra regionaal zuid zoekt een Hoofduitvoerder wegenbouw voor de regio Noord-Brabant en Limburg. In deze rol leid je met jouw expertise en leiderschap projecten naar succes. Je werkt in een innovatieve omgeving waar veiligheid en efficiëntie centraal staan. Geniet van de flexibiliteit van hybride werken, een collectieve zorgverzekering, en bedrijfsfitnesskorting. Ontdek de kans om in een veelzijdige omgeving te opereren en bij te dragen aan de toekomst van de regio. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Bij BAM Infra regionaal zuid zoeken we voor de regio Noord-Brabant en Limburg een Hoofduitvoerder wegenbouw. Jij bent de drijvende kracht achter onze projecten in deze regio's. Met jouw leiderschap leid je een team van gedreven professionals en geef je vorm aan de infrastructuur. Sluit je aan bij ons team en maak een geweldige impact op de toekomst van de regio!

Wat ga je doen

Bij BAM Infra regionaal zuid staan we volop in de voorhoede van innovatie. Als Hoofduitvoerder wegenbouw vervul jij een sleutelrol bij het realiseren van onze projecten. Dankzij jouw expertise en leiderschap wordt hoogwaardige infrastructuur tot stand gebracht, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. 

  • Je zorgt ervoor dat met een scherp oog voor detail en een veiligheidsgerichte aanpak een doeltreffende uitvoering wordt gerealiseerd.
  • Je werkt nauw samen met de projectleiding om een optimale inzet van personeel, materieel en materialen te bepalen.
  • Je waarborgt heldere communicatie en een hoog niveau van klanttevredenheid als technisch aanspreekpunt voor de klant.
  • Je neemt de technische eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering, de bouwplaats en de directe omgeving.
  • Je benut kansen en optimaliseert techniek en proces met oog voor de diverse belangen van de verschillende stakeholders als Hoofduitvoerder Infra.
Jouw werkomgeving

Je werkt in de regio Noord-Brabant en Limburg, met Helmond als uitvalsbasis. BAM streeft naar een gebalanceerde mix van thuiswerken, kantoorwerk en werk op diverse projectlocaties. Hier krijg je de kans om in een veelzijdige omgeving te opereren, waar je niet alleen bezig bent met wegenbouw. Samenwerken met onze zusterbedrijven, zoals BAM Civiel, BAM Verkeerstechniek, BAM Energie en Water, leidt tot gezamenlijk succes.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.
 

  • Een salaris tussen de € 4.500,- en € 6.390,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.

 
Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in

Bij BAM ben je een Hoofduitvoerder die beschikt over natuurlijk leiderschap, effectieve communicatie, teambuilding en probleemoplossend vermogen. Het vermogen om teams te motiveren, samen te werken met belanghebbenden en proactief uitdagingen aan te gaan, is van cruciaal belang. Flexibiliteit, besluitvaardigheid en een positieve houding zijn onmisbaar om projecten succesvol te beheren en te coördineren, waarbij veiligheid en efficiëntie in de infrastructuursector gewaarborgd worden.

En verder: 

  • Je bezit hbo of wo werk- en denkniveau, bij voorkeur in civiele techniek en/of technische bedrijfskunde, heb je een solide basis om bij ons aan de slag te gaan
  • Met minimaal 10 jaar ervaring in infra- of wegenbouw als uitvoerder, breng je waardevolle expertise mee
  • Je hebt ruime ervaring in het realiseren van multidisciplinaire projecten
  • Je bent communicatief vaardig, bezit een motiverende houding en overtuigingskracht
  • Flexibel, samenwerkingsgericht en proactief: deze eigenschappen passen perfect bij jou. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel neem je eigenaarschap en draag je bij aan ons team als echte teamplayer
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Frank Laracker maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Frank Laracker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-48011099 gerust! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in