+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,81 - € 14,43 p/u

Vacature in het kort

Bij ons, het gezelligste bedrijf van Nederland, zoeken we een logistiek medewerker. Je gaat werken met een speciaal systeem dat je stem herkent. Je krijgt een koptelefoon en het systeem vertelt je wat je moet doen. Maak je geen zorgen als je dit nog niet eerder hebt gedaan, we leren het je graag. Je krijgt een goede start met een coach die je de eerste 4 weken begeleidt. Plus, je kunt genieten van gratis koffie, thee, lunch en diner tijdens je werkdag. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zou jij graag willen werken bij het gezelligste bedrijf van Nederland? Dan is de baan als logistiek medewerker bij Bidfood zeker iets voor jouw! Als logistiek medewerker van Bidfood Helmond ga je aan de slag met een voicepickingsysteem. Nu denk je vast wat houdt dat nou precies in? Het werkt als volgt: 1. Op je eerste werkdag spreek je een lijst in zodat het voicesysteem jouw stem herkent; 2. Je krijgt een koptelefoon en zet deze op; 2. Het systeem start op en begint met het vragen naar je persoonlijke code; 3. Nu je bent ingelogd ga je opzoek naar een EPT-wagen, deze stel je samen naar aanleiding van jouw opdracht; 4. Nu je alles hebt om te starten gaat het systeem je vertellen waar je naar toe moet en welke artikelen je moet picken; Is het nog niet helemaal duidelijk? Geen zorgen, wanneer je begint start je met een training op locatie. De eerste 4 weken word je intensief begeleid door een coach. Individueel gaat deze met jou aan de slag om je de kneepjes van het vak te leren.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de logistiek met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Ga dan aan de slag als Logistiek medewerker bij Bidfood in Helmond. Bij Bidfood waarderen wij hard werken en inzet. Daarom kom je bij ons in aanmerking voor goede toeslagen! Een bruto uurloon tussen €13,81 en €14.43 (vanaf 18 jaar) afhankelijk van werkervaring. Als je in de diepvries werkt dan krijg je €1,22 per uur en als je in de koeling werkt krijg je €0.53 per uur boven je uurloon. Parttime vanaf 24 uur (geen vaste vrije dag(en) of fulltime beschikbaar De werktijden zjin van: 06:00 - 15:00 en van 15:00 - 00:00. Een vaste avonddienst van 15.00-0.00 is ook mogelijk. Bij ons geniet je van gratis koffie en thee tijdens je werktijd en we bieden je zelfs een gratis lunch en diner aan!

Wij vragen:

Als Logistiek Medewerker bij Bidfood in Helmond ben je een onderdeel van ons logistieke hart. Je zorgt voor een soepele goederenstroom en speelt een belangrijke sleutelrol in ons team. Jij bent de persoon die we zoeken als je jezelf herkent in de volgende kenmerken: - Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
- Flexibel en voor langere tijd beschikbaar;
- Geen problemen met het werken in de diepvries;
- Je bent in staat om zwaar fysiek werk te verrichten;
- Je neemt initiatief en voelt je verantwoordelijk voor een goed verlopend werkproces.

Waar ga je werken:

Dit leuke bedrijf in Helmond is een totaalleverancier voor de foodservicemarkt. Het bedrijf levert droge kruidenierswaren en versproducten, maar ook non-food artikelen van A-kwaliteit aan klanten in de horeca, zorg en catering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in