+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Polikliniekassistent geriatrie Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.276 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt het verschil kunt maken voor oudere patiënten? Kom dan ons team versterken als Polikliniekassistent geriatrie. Je wordt deel van een team dat met veel passie zorgt voor kwetsbare ouderen. Bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren. We bieden niet alleen een leuke werkplek, maar ook de mogelijkheid om onbeperkt online trainingen te volgen. Plus, we hebben leuke extra s zoals een fiets en PC plan. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een boeiende en zinvolle uitdaging waarbij je een essentiële rol speelt in de zorg voor oudere patiënten? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan onze geriatrische polikliniek. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een

Polikliniekassistent geriatrie

16 uur per week, per direct

Ons team

De afdeling geriatrie bestaat uit een divers en actief team! Samen met ongeveer 50 collega’s ben je betrokken bij de zorg van onze oudere patiënten met meerdere aandoeningen (de zogenoemde multi pathologie). Tevens wordt je de mogelijkheid geboden om jezelf verder te ontwikkelen, bij ons mag je leren. Wij zijn een hecht en enthousiast team waar humor en hard werken hand in hand gaan. 

Leuk werk@Elkerliek

Binnen het Elkerliek geven we warme ondersteuning aan initiatieven die bijdragen aan een betere zorg voor patiënten of verbeteringen die ervoor zorgen dat jij en je collega’s meer voldoening kunnen halen uit je werk. Sterker nog: we verwachten van jou als polikliniekassistent dat je hier actief aan bijdraagt. Want we willen namelijk dat jij werk kunt doen waar je echt blij van wordt. We gaan er vanuit dat jij geniet wanneer je hoge kwaliteit van zorg kunt bieden aan patiënten. Dus wat goed is voor jou, is daarmee automatisch ook goed voor onze patiënten.

Geen dag is hetzelfde
Als polikliniekassistent ben je het eerste aanspreekpunt op de polikliniek geriatrie. Je informeert en begeleidt patiënten tijdens het polikliniek bezoek, je bereidt spreekuren voor, maakt zowel telefonisch als digitaal afspraken met patiënten en draagt zorg voor de correcte afhandeling ervan. Verder verwerk je patiëntengegevens, onderzoekgegevens- en resultaten in diverse systemen en controleer je op volledigheid. Je werkt in teamverband en participeert in het afdelingsoverleg.

Jouw passie en kennis
Je vindt het leuk om de regie te hebben in je werk, je kunt goed en snel schakelen en je bent niet bang om je verantwoordelijkheden te nemen. Je vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan een toekomstbestendige afdeling; vanuit persoonlijk leiderschap lever jij daarin jouw bijdrage.

Naast een relevant diploma mbo-4 niveau, of een diploma van doktersassistente, heb je kennis van medische terminologie en ervaring met gegevensverwerking in diverse systemen, bij voorkeur kennis van ChipSoft (HiX). 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met affiniteit voor de doelgroep kwetsbare ouderen en diens mantelzorgers. Jij bent iemand die het patiënten belang altijd voorop stelt. Iemand die graag multidisciplinair wil samenwerken en over grenzen heen kan kijken. Snel kunnen schakelen, leergierig zijn en nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan zijn eigenschappen die wij bij onze medewerkers belangrijk vinden. Dit vraagt een stressbestendige houding en een ruime mate van flexibiliteit van jou als toekomstige collega. Daarnaast kun je goed omgaan met piekvorming in de werkdruk en draag je verantwoordelijkheid voor je eigen werk en voor de afdeling. Je levert een positieve bijdrage aan het team, waarbij collegialiteit vanzelfsprekend is. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, waarbij je voldoende initiatief toont. Je hebt een klantgerichte houding en je weet goed contact te leggen met patiënten.

Wij bieden jou

  • Werk in een team waar je blij van wordt!
  • Een vast contract van het Elekrliek en een salaris volgens CAO Ziekenhuizen functiegroep 35 (maximaal €3.276,- bruto per maand op fulltime basis, 36 uur/week). Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden
  • Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online leerlijn “GoodHabitz”, toegang tot meer dan 100 online trainingen, die je thuis kunt volgen op een moment wanneer het jou uitkomt
  • Naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiets en PC plan en we hebben een actieve personeelsvereniging die veel organiseert

Solliciteer online
Ben je nu al enthousiast geworden en past jouw achtergrond bij deze functie? Dan zijn we benieuwd naar jou en maken we graag kennis met je! We ontvangen jouw sollicitatie dan ook graag via . Je kunt je sollicitatie richten aan Francis Maas, afdelingsmanager. 

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op donderdag 2 mei a.s. in de middag en de tweede gespreksronde op vrijdag 17 mei a.s. in de middag. De vacature blijft openstaan tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Na het sluiten van de vacature krijg je van ons bericht hierover per mail.

Inhoudelijk nog vragen?

Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben kun je ook met Francis telefonisch contact opnemen, via telefoonnummer 0492-595885.

Heb je nog geen contract van het Elkerliek, dan maakt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening onderdeel uit van de aannameprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in