+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Onderhoudsmedewerker Hem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanBereik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van buiten zijn en de natuur? Dan is deze baan iets voor jou! We zoeken een onderhoudsmedewerker voor het groen. Ervaring is fijn, maar niet nodig. Belangrijk is dat je praktisch bent en graag wilt leren. Je werkt samen met een ervaren team. Je taken zijn bijvoorbeeld gras maaien en planten verzorgen. Je komt te werken in een team dat van de natuur houdt en mooie plekken maakt. Je krijgt een goed salaris en de ruimte om creatief te zijn. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die van de natuur houdt en graag buiten is? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zoeken iemand die het team als onderhoudsmedewerker in het groen wil komen versterken. Hoewel ervaring mooi meegenomen is, is het geen vereiste. Het is vooral belangrijk dat je praktisch ingesteld bent en de motivatie hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met het ervaren team ga je aan de slag om onze groenvoorzieningen goed te onderhouden. Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben jij iemand die van de natuur houdt en graag buiten is? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zoeken iemand die het team als onderhoudsmedewerker in het groen wil komen versterken. Hoewel ervaring mooi meegenomen is, is het geen vereiste. Het is vooral belangrijk dat je praktisch ingesteld bent en de motivatie hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met het ervaren team ga je aan de slag om onze groenvoorzieningen goed te onderhouden.

Verantwoordelijkheden;

  • Jouw rol als onderhoudsmedewerker omvat de zorg en het behoud van het groene erfgoed;
  • Hierbij horen taken zoals het maaien van grasvelden, het snoeien van bomen en struiken, en het aanplanten van nieuwe bloemen en planten.

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat zich inzet voor het creëren en onderhouden van prachtige buitenruimtes. Of je nu ervaren bent, of juist enthousiast om te leren, hier vind je een omgeving die je stimuleert om te groeien. Met boeiende projecten, een competitief salaris en de vrijheid om je creativiteit te benutten, kun je je vaardigheden verfijnen terwijl je meewerkt aan de vormgeving van de natuurlijke wereld om ons heen. Ontdek je potentieel als onderdeel van het team en laat je passie voor groen bloeien. 



Gevraagd

  • Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste;
  • Ze hechten veel waarde aan een praktische instelling en de motivatie om te blijven groeien;
  • Hoewel teamwork belangrijk is, moet je ook in staat zijn om zelfstandig taken uit te voeren;
  • Fysiek in staat zijn om langere tijd staand te werken, objecten te tillen en in soms uitdagende omstandigheden te werken.


Aanbod

  • Een boeiende en gevarieerde voltijdsbaan;
  • Je krijgt de kans om te groeien in je rol, wat je carrière vooruitzichten kan verbeteren;
  • Erkenning van jouw ervaring en vaardigheden met een salaris variërend tussen €2100 en €2800, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Boven alles, een stimulerende werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en kunt uitblinken in jouw rol.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich richt op bestratingswerkzaamheden en groenvoorziening. Hun streven is volledige duurzaamheid te bereiken en volledig zelfvoorzienend te worden. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in