+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Leerling Monteur Installatietechniek Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij je nu alvast verzekeren van een mooi BBL-traject tot monteur installatietechniek vanaf september 2024? Lees dan snel verder! Ben jij technisch aangelegd, klantvriendelijk en wil jij graag werken en leren combineren (BBL)? Dan ben je hier aan het juiste adres. De opleiding tot monteur (werktuigbouw of elektrotechniek) bij het ROC van Twente start in september 2024. Maar ben jij eerder beschikbaar en heb je al enige achtergrond in de techniek, dan is dit ook zeker mogelijk. Het is prettig om alvast eerst de collega’s en werkzaamheden te leren kennen, alvorens je start met het opleidingstraject. In deze baan ga jij je bezighouden met het onderhouden van installaties. Jij zorgt er met jouw collega’s voor dat mensen in een groot warenhuis optimaal kunnen winkelen en dat de medewerkers bij een bank hun dagelijkse werkzaamheden optimaal kunnen verrichten doordat jij de installaties onderhoudt.

Wat ga je doen?

Als leerling monteur ga jij onder begeleiding van een ervaren monteur op pad naar diverse klanten in regio Twente. Het ene moment houd jij je bezig met het onderhoud van koelinstallaties bij winkels en gebouwen en het andere moment ben jij druk bezig met het oplossen van diverse storingen. In deze functie ben jij samen met de ervaren monteurs verantwoordelijk voor een aantal verschillende panden en locaties. Jij houdt je bezig met preventief en correctief onderhoud en beheer aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit? Het is 07.45 uur. Samen met je collega’s start je de dag met een kop koffie. Je weet nog niet wat de dag jou brengen gaat, dat vindt je juist zo leuk aan jouw functie. Al snel ontvang je de eerste werkopdracht waar je samen met jouw collega, een ervaren monteur, naar toe gaat. Jouw eerste taak is om een storing op te lossen in een cleanroom. Het gebouwbeheersysteem geeft een regelkast-storing en jij pakt je laptop om in te loggen op dit systeem om te zien wat er aan de hand is. Je ziet al snel dat de luchtbehandeling in de technische ruimte in storing staat. Met je eigen bedrijfsauto ga jij op pad om ervoor te zorgen dat de klant weer snel aan het werk kan. Je maakt een werkrapport met je bevindingen en de klant is je dankbaar voor de gedane aanbevelingen om toekomstige storingen te voorkomen. Ondertussen ben jij alweer onderweg naar de volgende klus. De toegangscontrole bij een bank werkt niet meer, medewerkers kunnen niet in of uit. Door jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat het systeem bij deze bank weer werkt en de medewerkers bedanken jou voor je snelle service. Op het moment dat je weer in de auto stapt voor een inspectie aan een verdeelstation voor de stadsverwarming, word je gebeld voor een spoedklus. De koelmachines bij een groot warenhuis werken niet meer en het is 28 graden buiten! Jij gaat met spoed naar het centrum en verhelpt daar het probleem. Door jou kan het personeel en het winkelend publiek weer genieten van een aangename temperatuur. Na het afronden van de inspectie aan de stadsverwarming is het alweer 16.15 uur en rijd jij terug naar de vestiging waar je nog een aantal administratieve handelingen verricht om vervolgens met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Morgen weer een dag!



Gevraagd

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die het verschil kan maken met zowel technische als persoonlijke inbreng.

  • Je wilt een opleiding installatietechniek (E of W) op niveau 2 of 3 volgen, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en de rest van de week lekker gaat werken bij het installatiebedrijf.
  • Om deze opleiding te kunnen volgen beschik je over de juiste vooropleiding bijvoorbeeld VMBO of MBO 1
  • Je hebt een VCA diploma of bent bereid deze te behalen
  • Je bent makkelijk in omgang en kan makkelijk met collega's maar ook met het personeel bij klanten communiceren


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris, je wordt ingeschaald in de CAO Metaal & Techniek op basis van jouw leeftijd, kennis en kunde. Je salaris is als volgt als je start met BBL en je bent:
17 jaar - verdien je € 5,24 bruto per uur
18 jaar - verdien je € 6,64 bruto per uur
19 jaar - verdien je € 7,96 bruto per uur
20 jaar - verdien je € 10,62 bruto per uur
21 jaar of ouder dan verdien je vanaf € 13,27 bruto per uur

Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op jaarbasis

De kosten voor het schoolgeld en je studiemateriaal (boeken en licenties) worden voor jou betaald

Vanuit Werk en Vakmanschap krijg jij jouw eigen coach, bij wie je altijd terecht kunt. Samen maken wij jouw opleidingstraject tot een succes!



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Het leerbedrijf is expert op het gebied van duurzaam beheer en onderhoud aan gebouwgebonden technische installaties. Ze werken met ongeveer 250 collega’s door heel Nederland. In Twente werkt een team collega's dus je hebt de gemoedelijkheid van de regio en toch ook onderdeel van een grote organisatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in