+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Montage Medewerker Buitendienst Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Montage Medewerker

Wat ga je doen?

Als montage medewerker ben je onderdeel van de afdeling projecten. Bij deze projecten moet je denken aan het verplaatsen van grote objecten zoals grote machines uit fabrieken of het plaatsen van bruggen of sluizen. Je plaatst machines in de industrie bijvoorbeeld 2 enorm grote opslagsilo's plaatsen bij een mouterij voor bierproductie. Het transport van een nieuwe transportband organiseren en het plaatsen in een suikerbieten fabriek. Maar dat kan ook een voetgangersbrug of spoorbrug zijn of de zeesluizen in Farmsum vervangen door nieuwe stalen brugdekken. Zijn dat geen mooie projecten? Je gaat in teamverband de aangewezen objecten op speciale voertuigen of opleggers zetten, verplaatsen en op de plek van bestemming weer plaatsen. Hiervoor maak je gebruik van hijssystemen zoals vijzels, sledesystemen, lieren, takels etc. Ook worden er veelvuldig met een hijskraan objecten verplaatst, soms op grote hoogte. Dat betekent dat je via de portofoon communiceert met de machinist en andere collega’s. Je voert montagewerkzaamheden uit en zorgt voor een zorgvuldige administratie in de vorm van een checklist, werkbonnen en urenverantwoording.



Gevraagd

Functie-eisen

Rijbewijs B, Opleiding op MBO niveau - interesse in groot materieel, techniek en transport - nauwkeurige en verantwoordelijke instelling .



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat mag jij verwachten? Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren krijg je een opleiding tot hijsbegeleider/rigger aangeboden. Aangevuld met uitgebreide veiligheidstrainingen. Zo kun jij de werkzaamheden samen met jouw team veilig en efficiлnt uit voeren. De cursussen en opleidingen die gevolgd moeten worden zijn op MBO 2 en 3 niveau. Interesse in het werken met groot materieel en houden van buitenwerk zijn belangrijke eigenschappen om van deze functie een prachtige baan te maken. Daarbij krijg je veel vrijheid en de mogelijkheden om jezelf middels opleidingen en cursussen te ontwikkelen. Doorgroei binnen deze functie is zeker mogelijk bijvoorbeeld tot kraanmachinist, voorman, of uitvoerder. Dat is ook juist de reden waarom er nu weer nieuwe collega's nodig zijn binnen de afdeling! Het is geen tijdelijke baan maar een vaste baan! Het gaat hier om een baan waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij het bedrijf waar Werk en Vakmanschap mee samenwerkt. Werk en Vakmanschap is zogezegd verantwoordelijk voor het wervingstraject. Je vaste standplaats is Hengelo Overijssel.



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Als montage medewerker werk je aan interessante logistieke projecten in Nederland maar ook in het buitenland vanuit de locatie in Hengelo. Dit team "projecten" doet de voorbereiding en uitvoering van grote logistieke projecten. Werk je graag buiten, in een team aan grote logistieke uitdagingen, bereid tot af en toe reizen voor je werk dan kan dit een mooie baan voor jou zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in