+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Werktuigbouwkundig Ingenieur Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Code Deta

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 4.800 p/m

Vacatureomschrijving

Stel je eens voor... Je kijkt uit over de bruisende stad Zwolle vanuit jouw moderne kantoorpand. Samen met jouw collega ingenieurs werk je aan een toffe opdracht afgestemd op jouw voorkeuren. Hier komen jouw ambities en interesses tot leven!

Bij deze organisatie werken ingenieurs die in binnen- en buitenland andere organisaties helpen om uitdagende complexe vraagstukken op te lossen. De afdeling Machinebouw werkt vooral in de industrie aan aan uiteenlopende projecten binnen de machinebouw en product engineering. Hierbij werk je voornamelijk aan projecten in de machinebouw, scheepsbouw, windenergie en hightech. Omdat deze organisatie betrokken is bij complexe en diverse projecten in verschillende sectoren, krijg je de kans om je tanden te zetten in uitdagende technische vraagstukken.

Als Werktuigbouwkundig Ingenieur specificeer en ontwerp je constructies, machines en/of producten. Of je nou zelfstandig werkt of in een team collega's; het ontwerp wordt uitgewerkt tot een engineeringspakket waar de klant mee verder kan en geschikt is voor realisatie. Je bent verantwoordelijk voor de technische en constructieve uitvoering van je eigen projecten. Kosten, monteerbaarheid, betrouwbaarheid, sterkte en maakbaarheid van het productontwerp: voor jou een uitdaging om de optimale technische oplossing te vinden. Je hebt regelmatig rechtstreeks contact met de klant om projectgerichte informatie uit te wisselen. Je zorgt voor de benodigde analytische onderbouwing om de gestelde functionaliteit en de integriteit van de constructie te kunnen garanderen. Zit jouw conceptueel vermogen wel goed en heb jij kennis van het vakgebied? Dan is dit vast en zeker iets voor jou!


Wij bieden
  • Dat jij een goed salaris krijgt staat voorop. Dit wordt afgesteld op basis van jouw ervaring en kennis;
  • Jij groeit mee met de groei van de vestiging. Dat maakt ook dat er is genoeg ruimte is voor innovatieve ideeën;
  • Via de eigen Academy heb jij regie over je carrière en hetgeen jij interessant vindt om te leren en/of ontwikkelen;
  • Hard werken is leuk, maar er moet ook ruimte voor ontspanning zijn! Daarom krijg jij 35 vakantiedagen;
  • Thuiswerken is geen probleem. Er zijn genoeg mogelijkheden en faciliteiten om thuis te werken en daar krijg je zelfs een thuiswerkvergoeding bij;
  • Een open en prettige sfeer waarin je omringd bent door enthousiaste en vakkundige collega's, die het ook nog eens leuk vinden om eens per +- drie maanden iets met elkaar te ondernemen.
Wij vragen
  • Jij hebt de nodige kennis op het gebied van werktuigbouwkunde en/of mechatronica. Bijvoorbeeld door middel van een HBO- of WO- opleiding in deze of soortgelijke technische hoek aangevuld met wat werkervaring;
  • FEM, NX, Ansys, SolidWorks, Inventor: voor jou klinkt dit zeker niet onbekend;
  • In deze functie stem je veel af met collega's en heb je geregeld overleg met de klant. Dit gaat je communicatief goed af.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in