+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Full-stack .NET Developer Vrijetijdsbranche Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Fullstack .NET Developer zal je bij deze organisatie in een warm bad terecht komen. Je zult komen te werken binnen een  team bestaande uit een architect en meerdere fullstack developers, app developers en product owners. Iedere dag werkt het team aan totaaloplossingen voor hun klanten en iedere collega draagt hieraan bij vanuit de eigen discipline. Voorbeelden van klanten zijn de ANWB, Persgroep Nederland, Tripkey en VVV Amersfoort.

Waar je dan specifiek aan komt te werken? Het werk varieert tussen het verder innoveren van de standaard applicatie, namelijk het CRM systeem, en het bouwen van maatwerk modules en functionaliteiten voor klanten. Daarnaast worden voor klanten ook mobiele en webapplicaties ontwikkelt en is er een eigen hosting omgeving waar klanten gebruik van kunnen maken. Als Fullstack .NET developer werk je dus aan meerdere software producten! Je komt terecht in een team van 11 vaste collega's.

Een van de nieuwere projecten waaraan wordt gewerkt, is het ontwikkelen van een applicatie voor een bouwbedrijf. Hiermee wordt aan klanten op inspirerende wijze de producten van een nieuwbouwwoning laat zien. Denk bijvoorbeeld aan binnendeuren die bestaan uit verschillende materialen, samenstellingen en kleuren etc. De koper kan direct tot aankoop overgaan in het gerealiseerde systeem. In het CMS worden alle nieuwbouwprojecten met de juiste producten geconfigureerd, is er een uitgebreide rapportage module en worden alle bestellingen gevolgd. Hierdoor kunnen de toekomstige bewoners van een nieuwbouwhuis binnen 1 oogopslag hun keuzes inzien en hebben de medewerkers van het bouwbedrijf alle informatie binnen 1 applicatie.

Qua stack wordt er gewerkt met C#, .NET (Core), Angular, Bootstrap, Typescript, SQL Server en WebAPI technologieën. In de invulling van je functie krijg je vrijheid en vertrouwen vanuit het team en bedrijf. Niet voor niets bieden zij direct een vast contract aan! 



Gevraagd

Als Fullstack .NET Developer is het voor jou een vanzelfsprekendheid om in goed contact te staan met zowel collega's en klanten. Aanvullend zal je hiervoor over de gepaste communicatieve vaardigheden beschikken. Tevens ben je bereid om jouw eigen ambities in kaart te brengen, en deze na te streven in jouw werk. Wat betreft hard skills zal het fijn zijn als je de volgende ervaringen met je meebrengt: 

  • Je beschikt over een HBO/WO diploma in de richting van Informatica of soortgelijk;
  • Je hebt werkervaring als fullstack developer met .NET technologieën in de backend;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring met C# en .NET (Core);
  • Je hebt werkervaring met Angular, Typescript, SQL Server en WebAPI technologieën;


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als Fullstack .NET Developer bij deze organisatie zal gaan dragen, staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €3.000,- en €5.500,- op basis van 40 uur; 
  • Direct vastigheid door het ontvangen van een contract voor onbepaalde tijd; 
  • Een ruime pensioensregeling (50/50); 
  • 26 vakantiedagen; 
  • Mogelijkheden tot thuiswerken; 
  • Maar aanwezigheid op kantoor wordt gestimuleerd met een reiskostenvergoeding; 
  • Een goed geolied ontwikkelproces, met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; 
  • Een inspirerende en enthousiaste werkomgeving; 
  • DevOps uitjes en andere sociale activiteiten om het collegiale gevoel te waarborgen. 


Bedrijfsomschrijving

In de laatste jaren is deze organisatie in Hengelo uitgegroeid tot een fullstack softwarebedrijf voor de realisatie van totaaloplossingen voor de reis- & vrijetijdsbranche en de bouw. Hierbij opereren zij vanuit 4 kernwaarden die een uitgebreider profiel van de organisatie zullen schetsen: Ten eerste Oplossingsgerichtheid. De software die wordt aangeboden door experts binnen de organisatie zal bestaan uit mobiele applicaties, webapplicaties en een eigen ontwikkelt CMS systeem. Met oog voor de eindgebruiker zal een totaaloplossing worden gezocht voor problemen waar klanten in de reis- & vrijetijdsbranche en de bouw mee kampen. Hierbij zullen ook problemen die wellicht buiten de verantwoordelijkheden van jou als Fullstack .NET Developer, en jouw collega's, liggen worden aangepakt. Zij gaan door tot het klopt en passen aan waar nodig. Oplossingen zullen namelijk moeten bijdragen aan het juiste eindresultaat.Ten tweede Betrokkenheid. Om eindgebruikers tevreden te kunnen stemmen zal het een noodzakelijk vereiste zijn om het gesprek aan te gaan. Door het probleem te identificeren zal de gewenste oplossing verwezenlijkt kunnen worden. Experts binnen deze organisatie zullen dan ook helemaal opgaan in het probleem van de klant. Verder is deze betrokkenheid binnen het bedrijf ook zeker terug te zien. Het industriële en huiselijke kantoor geeft de sfeer van de groep precies weer: met oog voor elkaar werken aan steengoede software!Ten derde Kwaliteit. Continu hoogwaardige software leveren en de realisatie van duurzame relaties zijn het streven. Dit zal slechts verwezenlijkt kunnen worden wanneer kennis van de professionals binnen de organisatie continu up to date is. Om hier aan ten goede te kunnen komen is er iedere 1e dinsdag van de maand een Dev day: een vrij in te vullen technische middag waarbij het team zich buigt over nieuwe mogelijkheden binnen het werk. Het team bepaalt de input en daarom kan er tijdens Dev day van alles langskomen. Zo heeft laatst een collega laten zien hoe je een game ontwikkelt in Unity. Iedere Dev day eindigt in stijl met een pizza diner, zo is er tijd en ruimte voor het verkennen van andere ontwikkelmethoden en -methodieken én gezelligheid met het team!Tot slot zal bovenstaande slechts verwezenlijkt kunnen worden wanneer er evenwichtig zal worden samengewerkt. Zoals benoemd zijn de lijntjes erg kort en worden collega's langzamerhand vrienden. De werkomgeving en sfeer is dus te omschrijven als gezellig en informeel. Alle collega's lunchen gezamenlijk en regelmatig worden er sociale uitjes georganiseerd. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in