+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Operator WTB in de buitenlucht Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Een top baan voor liefhebbers van buiten werken in een klein en hecht team van 4 a 5 mensen. In deze baan ga je op boorinstallaties boringen uitvoeren om pekel uit de Twentse grond te halen. De pekel wordt verwerkt op een grote productieplant in Hengelo. Daar staat een grote zoutfabriek en een moderne energiecentrale voor de opwekking van stroom ten behoeve van de productie. Een stabiele en uitdagende baan, veelal buiten op ruw en oneffen terrein. In eerste instantie ga je werken in een 2-ploegendienst, later gaat dit team over in een 3-ploegendienst. Je ontvangt een uitstekend salaris en er zijn voldoende ontwikkelmogelijkheden!

Wat ga je doen?

In de zoutfabriek wordt de pekel gezuiverd, ingedampt met stoom en gecentrifugeerd. Wat overblijft is zuiver zout. Dit zout is geschikt voor industriële verwerking en voor de voedingsindustrie. Als operator boortoren sta jij helemaal aan het begin van het proces. Je bent met een team verantwoordelijk voor het voorbereiden en het opbouwen van de boorinstallatie in het buitengebied. Met groot materieel zoals een trekker met oplegger, giertank en hijskraan breng je al het materiaal (transformator, pijpleidingen, boortoren etc.) naar de boorlocatie. Samen bouw je de toren (minifabriek) op. Het opbouwen duurt ongeveer 2 dagen. Daarna zijn jullie als team verantwoordelijk voor de boringen. Ongeveer 2,5 week boor je op 1 locatie en daarna bouw je de toren weer af om elders weer te gaan opbouwen. Alle boorputten zijn in de regio Hengelo. Via een boring wordt zoet water geïnjecteerd in de bodem waarin het zout oplost tot pekel. Deze pekel gaat via pijpleidingen richting de fabriek. Een productielocatie voor zoutwinning is in de regel zeer beperkt van omvang. Vaak worden de puthoofden (de plek waar de boring aan oppervlak komt) weggewerkt in de bekende kleine groene huisjes met puntdak die wegvallen in het landschap. Je zorgt ook voor het onderhoud van de installaties en bent verantwoordelijk voor de veiligheid rond de installatie en het veilig bedienen van de installatie. Er wordt een technische administratie bijgehouden waarvoor jij ook werkzaamheden verricht.



Gevraagd

Functie-eisen

Een MBO 4 opleiding richting techniek bijvoorbeeld metaal, constructiewerker, bankwerker of pijpfitter of WTB of AOT - VCA diploma of bereid deze te behalen - IWCF of bereid deze te behalen - Een rijbewijs BE, CE en/of trekker of je bent bereid deze te behalen.
Het belangrijkst is dat jij een echt buitenmens bent! Heb je deze certificaten niet maar lijkt jou dit een buitenkans, dan krijg je een intern opleidingstraject en kun je middels cursussen deze certificaten behalen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Jij wordt op basis van jouw kennis en kunde ingeschaald in de loonschaal behorende bij deze functie. Deze loopt van E 2.300,- tot E 3.700,- bruto per maand. Hier bovenop ontvang je een ploegentoeslag van 19%
Een vast contract met twee maanden proeftijd direct in dienst bij het bedrijf, dus geen uitzendovereenkomst!
30 vakantiedagen- en verlofdagen
Genoeg mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
Ook krijg jij diverse cursussen aangeboden, waaronder IWCF (level 1, 2 en 3) en VOP



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
In deze zoutfabriek wordt pekel gezuiverd, ingedampt met stoom en gecentrifugeerd. Wat overblijft is zuiver zout. Dit zout is geschikt voor industriële verwerking en voor de voedingsindustrie

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in