+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Schilder Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.800 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij van plan om een carrière als schilder te beginnen? Dan is het goed om eens met elkaar in gesprek te komen. Wij bij Faber kunnen namelijk de kickstarter van je carrière zijn in de schilders branche. In samenwerking met onze opdrachtgever gaan wij jou opleiden tot een zelfstandige schilder. Dit doen wij samen met een leermeester. Ieder kwartaal gaan wij met elkaar aan tafel om te bespreken hoe het ontwikkeltraject verloopt. Het belangrijkste is om te achterhalen waar jij als schilder echt blij van wordt. Werk jij het liefst aan grote bouw projecten of kom jij beter uit de verf in de particuliere sector? Wat we samen ook kiezen wij zijn er gedurende het project om jou als schilder te ondersteunen. Ook als je naast de praktijkscholing weer de schoolbanken in wil voor een cursus of een opleiding bij de schildervakopleiding. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.


Ben jij het?

Wij bieden jou persoonlijke begeleiding gedurende je loopbaan als schilder. Zo kan je met al je vraagstukken bij ons terecht. Wij hanteren het schilders CAO. Om je te kunnen blijven ontwikkelen als schilder bieden wij je twee opleidingen per jaar aan op kosten van Faber. Denk hierbij aan: houtrotbewerking, glaszetten, je hoogwerkcertifcaat of het leren van de nieuwste spuittechnieken. Naast het zakelijke is bij Faber ook al het andere goed voor jou als schilder geregeld. Zo spaar je bij ons voor ieder gewerkt uur punten. Deze punten kan jij inzetten voor de leukste cadeaus, uitjes of gereedschap. Onze beruchte zomerborrel met barbecue, een goed gevuld kerstpakket en op zijn tijd een lekker taartje? Volop persoonlijke aandacht bij Faber.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een startsalaris tussen de 1800,- en 3500,- euro bruto per maand. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt als schilder. Het pensioen is goed geregeld, want het is aan jou de keuze hoe je dit geregeld wilt hebben. Hoe dat zit leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Is er uiteindelijk zo'n goede klik, dan wordt dit ook beloond met een vast contract.
Onderschat ook niet wat voor vele extraatjes je krijgt als je punten hebt gespaard met het Faber spaarprogramma! Na een jaar heb je al keuze uit leuke uitjes naar bijvoorbeeld het dolfinarium met het gezin of een gave JBL speaker gewoon lekker voor jezelf. Laten we nog even kort samenvatten wat je allemaal kan verwachten:
 

  • Pensioenkeuze: Stipp of Schilder pensioen
  • Vast contract
  • Mogelijkheid om Tijd voor Tijd op te bouwen
  • 2 opleidingen naar keuze per jaar
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma
  • Zomer BBQ, Kerstdiner met kerstpakket
  • Vast contactpersoon die alles voor je regelt. Dat klinkt goed toch?
Waar jij werkt

Bij Faber draait alles om gewoon jezelf zijn. We bieden schilderwerk bij jou in de buurt en de vrijdagmiddag sluiten we graag samen af met een potje poolen. Kortom, bij ons draait het om plezier, groei en vakmanschap. Ben jij de schilder die we zoeken? Solliciteer vandaag nog en maak van elk project een meesterwerk!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in