+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Beglazer Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever, gevestigd in Hengelo, is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in gevelconstructies. Wij zijn momenteel op zoek naar enthousiaste Beglazers die ervaring hebben met het afmonteren van ruiten. Als Beglazer speel je een essentiële rol in het creëren van hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke gevels. Het betreft een fulltime functie met uitdagende werkzaamheden. - Afmonteren van beglazingssystemen volgens tekeningen en instructies. - Zorgvuldig plaatsen en afwerken van de ruiten met behulp van kit, profielen en andere materialen. - Controleren van de kwaliteit van de afwerking en het waarborgen van de waterdichtheid. - Samenwerken met collega's en andere betrokken partijen om een efficiënte en kwalitatieve uitvoering van het project te garanderen. - Signaleren en rapporteren van eventuele knelpunten of afwijkingen tijdens het afmonteren.

Wij bieden:

Als Beglazer bij onze opdrachtgever kom je te werken in een professioneel en ambitieus team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten met hoogwaardige gevelconstructies. Daarnaast bieden wij: - Een fulltime functie met een marktconform salaris. - Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. - Een prettige werksfeer binnen een dynamisch bedrijf. - Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen:

Functievereisten: - Ervaring als Beglazer en bekendheid met het afmonteren van ruiten is een vereiste. - Technisch inzicht en oog voor detail. - In staat zijn om te werken volgens tekeningen en instructies. - Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. - Flexibel en bereid om indien nodig op locatie te werken.

Waar ga je werken:

Het maken van gevelconstructies is vakwerk. Ons vakwerk! Alkondor heeft zich opgewerkt tot een topbedrijf in projectmatige engineering, productie en montage van gevelconstructies.We zijn werkzaam in de utiliteits- en de woningbouw en gaan geen uitdaging uit de weg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in