+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Pakketsorteerder ochtend/avond DHL Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,93 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan die je dag een boost geeft? Word dan Pakketsorteerder ochtend/avond bij DHL in Hengelo! Voor 16 uur per week zoeken wij iemand met oog voor detail en een hands-on mentaliteit. Als pakketsorteerder bij DHL begint je dag met een goede kop koffie en een briefing van je teamleider. Je tilt, sorteert en zorgt ervoor dat pakketten op de juiste plaats en in de juiste volgorde terecht komen. Het is een fysieke job, maar wel een waarbij de tijd vliegt, je in een leuk team werkt en elke dag weer iets nieuws leert. Dus, wat denk je ervan? Klaar om je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van een geweldig team? Solliciteer dan nu op deze functie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe sterke schakel bij DHL!

Wij bieden:

- Het basissalaris bedraagt €13,27 ongeacht leeftijd - Reiskosten vergoeding vanaf 5 kilometer enkele reis - Een afwisselende functie in een gezellig en hardwerkend team - Diensten van 07:30-10:30 in de ochtend of tussen 15:00 en 18:00 starten tot 23:30 - Mogelijkheden voor langere tijd, eventueel opleiding bij goed functioneren. Bovenop het basissalaris ontvang je toeslagen: - 18.00 - 20.00 = €14,93 bruto per uur - 20.00 - 00.00 = €16,59 bruto per uur - 00.00 - 10:00 = €17,26 bruto per uur - Vrijdag na 00:00 krijg je €19,91 bruto per uur!

Wij vragen:

Ben je nauwgezet en sta je open voor een dynamische baan in de ochtend- en avonduren? Je voelt je thuis in een omgeving waar professionaliteit en samenwerken centraal staan. Fysiek werk schrikt je niet af en je toont initiatief in je werkhouding. Voor de functie vragen wij het volgende: - Je bent minimaal 18 jaar oud - Je bent minimaal 2 ochtenden/avonden per week beschikbaar - Je hebt een positieve werkhouding en bent collegiaal - Fysiek zwaar werk is voor jou geen probleem - Je werkt nauwkeurig en efficiënt - Je beschikt over eigen vervoer - Je spreekt Nederlands en/of Engels

Waar ga je werken:

Een organisatie dat zich richt op selectieve bedrijfstakken, dat heeft voor klanten het voordeel dat zij werken met specialisten - niet alleen in logistiek, maar ook in hun eigen marktgebied. Een organisatie dat zich richt op selectieve bedrijfstakken, dat heeft voor klanten het voordeel dat zij werken met specialisten - niet alleen in logistiek, maar ook in hun eigen marktgebied. Een nieuw paar schoenen, jouw favoriete boek of de allernieuwste game waar je al zo lang op wacht, DHL zorgt er voor dat jouw pakket veilig en tijdig bij jou thuis word geleverd! Dagelijks worden er op de locatie in Hengelo vele duizenden pakketten verwerkt. Het team van pakketsorteerders, logistiek medewerkers en chauffeurs gaat door weer en wind om de beste service te leveren. DHL is dan ook niet voor niets s ‘werelds grootste logistieke dienstverlener.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in