+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Schoonmaak medewerker bij UWV in Hengelo Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Gom

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 - € 14,78 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij Gom, een groot schoonmaakbedrijf, zoeken we nieuwe collega's voor het schoonmaken van kantoren. Je werkt in teamverband en zorgt dat de ruimtes netjes zijn. Je kunt ook extra uren werken in de ochtend. We bieden een gezellige werksfeer, een goed salaris en kansen om te groeien door opleidingen. Ook krijg je vakantiegeld en een extra vrije dag op je verjaardag. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaakbaan bij een kantoor of in een logistieke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Bij Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team bij het UWV komen versterken in Hengelo. Wij zoeken schoonmaak medewerkers die het een uitdaging vinden om de werkvloer schoon en netjes te houden, zodat het personeel in een opgeruimde ruimte kan werken.

Bij het UWV zijn we per 11 maart 2024 op zoek naar een schoonmaak medewerker. Je gaat hier in teamverband aan de slag en maakt de kantoren schoon. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 14:30 tot 17:00 uur. Dit gaat om een parttime dienstverband van 12,5 uur per week. Hiernaast is het mogelijk om van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur extra flexibel in te vallen bij andere panden in de buurt. Het gaat dan om een parttime dienstverband van 12 uur per week. Hiervoor heb je wel eigen vervoer nodig.

Wil je meer uur werken of meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de recruiter!


Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een goed salaris! Als schoonmaker verdien je bij ons een bruto uurloon vanaf €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef; tijdens deze periode krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt en of er sprake is van wederzijdse klik;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering; dit zorgt voor extra financiële ruimte waardoor jij meer kunt genieten van het leven;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. We stimuleren graag de groei van onze medewerkers!
Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
  • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer om op de locatie te komen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij het UWV in Hengelo? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in