+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround timmerman/tegelzetter - Hengelo Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hammer Techniek & Detachering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie zorg je voor het onderhoud van huizen. Je werkt in een team en hebt de vrijheid om zelfstandig te zijn. Je doet verschillende dingen, zoals reparaties en het opknappen van badkamers en keukens. Het is een afwisselende baan waarin je veel kunt leren. Je krijgt goede spullen om mee te werken en er is aandacht voor jouw groei. Ook zijn er leuke teamactiviteiten zoals sport en barbecueën. Dit alles in een fijne, ontspannen sfeer. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het reguliere onderhoud van onroerend goed van één of meerdere woningbouwverenigingen in Twente en de Achterhoek. Je werkzaamheden omvatten een breed scala aan taken, waaronder mutatieonderhoud en het renoveren van badkamers, keukens en toiletten. Daarnaast voeren zij timmer- en tegelwerkzaamheden uit bij calamiteiten zoals brand. Deze veelzijdige baan biedt je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team, met de vrijheid om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen.


Functie eisen

Je voert je werkzaamheden zelfstandig en met precisie uit. Dankzij je uitstekende communicatievaardigheden en een positieve instelling, draag je bij aan een harmonieuze samenwerking met klanten, teamleden en subcontractanten. Je beschikt over een LBO- of MBO-diploma in de bouwkunde en hebt ten minste drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Bovendien ben je in het bezit van een BE-rijbewijs.


Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende rol binnen een compact en vooraanstaand servicebedrijf. Uitstekende werkvoorwaarden volgens de CAO voor de Bouwsector. Je krijgt alle benodigde tools om je taken efficiënt en veilig uit te voeren. Persoonlijke aandacht en kansen voor de groei van je vaardigheden. Een ongedwongen werkomgeving waar je je gauw op je gemak voelt. Gezellige evenementen die de teamgeest en welzijn van ons personeel bevorderen, zoals sportevenementen, borrels, barbecues, en meer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in