+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Contractmanager Warmtenetten, HBO, omgeving Hengelo & St. Michielsgestel Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.300 - € 5.680 p/m

Vacature in het kort

Dit bedrijf, met vestigingen in Hengelo en St. Michielsgestel, beheert warmtenetten in Oost- en Zuid-Nederland. In deze rol ben je de verbindende factor die het team naar perfectie leidt. Je optimaliseert processen, daagt het team uit om doelen te challengen en zorgt voor een commerciële insteek in klantrelaties. Jouw discipline en financieel inzicht dragen bij aan het succes. Je staat voor stabiliteit, overwicht en een mensgerichte aanpak, waarbij je zelfs je lunch deelt met de monteurs. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dit bedrijf beheert vanuit de vestigingen Hengelo en St. Michielsgestel de warmtenetten in Oost-Nederland en Zuid-Nederland. De gedreven teams streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedere werknemer zich gewaardeerd voelt en de ruimte krijgt om zijn/haar volledige potentieel te benutten.

Je bent dé verbinder die het team smeedt tot perfectie. Waarbij je structuur aanbrengt in processen en huidige processen optimaliseert. Het team daag je uit om de gezamenlijk gestelde doelen te challengen. Je houdt van discipline en laat je niet zomaar van de wijs brengen door paniek en spoed of iets wat niet in één keer het juiste resultaat geeft. Je bent een “Go getter”, die de visie uitrolt en realiseert en een terugkoppeling geeft aan de vestigingsmanager en manager operations. Met een commerciële instelling sluit je aan bij klanten en organiseer je de werkzaamheden. Je houdt en organiseert een financieel overzicht over de contracten en zorgt voor gezonde cijfers. Binnen de vestiging waar je komt te werken zorg je voor stabiliteit en ben je zichtbaar aanwezig en zorg je voor natuurlijk overwicht. Je draait je hand niet om, voor verantwoordelijkheid en besluiten nemen. Bovenal ben je mensgericht en eet je af en toe je boterhammen op bij de monteurs in het veld, want mensen maken het werk en de monteurs in het veld verdienen de centen.

Tot slot run je samen met de contractmanager de warmtenetten business en zorg je voor uniformiteit tussen diverse vestigingen.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “contractmanager warmtenetten”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond hbo diploma.
  • Ervaring als contractmanager binnen de installatietechniek.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een vooraanstaand bedrijf dat meer dan 150 jaar ervaring heeft op het gebied van milieudiensten. In Nederland is dit bedrijf al langer dan 50 jaar actief en heeft het ruim 650 medewerkers. Ze ondersteunen hun klanten in de sectoren, levensmiddelen, voeding, chemie, stadsverwarming, groene energie, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Ze maken deel uit van een globale organisatie die bestaat uit 170.000 experts. Deze experts zetten zich actief in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen met als doel circulaire economie te realiseren.

Door de jarenlange opgebouwde expertise worden ze door de klanten gezien als een betrouwbare partner, om gezamenlijk de doelstellingen op het gebied van verbeteringen om de ecologische voetafdruk te verminderen en stimuleren zetten zij zich in voor een circulaire markt.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in