+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Financieel Administrateur, 28-32 uur, Hengelo (OV) Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Local Connect

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Als financieel administrateur speel je een belangrijke rol in de financiële afdeling. Je werkt samen met een collega om de financiële administratie goed te laten verlopen. Je maakt rapportages en analyses, en geeft advies. Ook houd je in de gaten hoe het geld binnenkomt en uitgaat. Elk jaar help je met het maken van plannen voor het geld. Je kijkt ook hoe het werk beter kan door naar de processen te kijken. Samen met je team zorg je dat alles op rolletjes loopt. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als financieel administrateur ben jij de spil binnen de financiële afdeling en samen met de financieel administratief medewerker verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie. Zo verzorg je de maandelijkse rapportage richting de Schoonderwolf Groep en maakt de hierbij behorende financiële analyses en adviezen. Daarnaast bewaak je de cashflow, en analyseer je maandelijks de voor- en nacalculaties en adviseert het team hierover. Tevens stel je de jaarlijkse budgetten op en ben je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de administratieve processen. Binnen het team voer je daarnaast een deel van de dagelijkse taken uit en ben je tevens de back-up van de financieel administratief medewerker.

Gevraagd

Ben jij de nauwkeurige en proactieve financieel administrateur die ons team komt versterken? Als ervaren administrateur/boekhouder ben jij vertrouwd met de cijfers die onze organisatie gezond houden. Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding en al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Het is helemaal mooi meegenomen als je deze ervaring hebt opgedaan in de metaalsector! We hoeven je niet te vertellen dat je nauwkeurig en analytisch dient te zijn, want deze baan is jou natuurlijk op het lijf geschreven. Buiten een gedreven en hands-on collega, past ook vooral een enthousiaste en sociale collega goed in ons team! Je bent collegiaal en een echte teamspeler en houdt naast hard werken ook van een praatje en een geintje op z’n tijd.
  • MBO+ / HBO niveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal;
  • Relevante kennis van Excel;
  • Ervaring met ERP-systeem;
  • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.


Aanbod

Het gaat om een baan voor langere tijd, waarbij je rechtstreeks in dienst komt bij Galvano. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract, wat naar alle waarschijnlijkheid verlengd zal worden met een contract voor onbepaalde tijd.

Galvano Hengelo is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in Galvaniseren en actief in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie. Het galvaniseren vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Wij kennen Galvano als een professionele, prettige en informele werkgever.
Het is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven in Noord-Oost Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in