+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

BBL Leerling Monteur E of W omgeving Hengelo Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Detachering / Vast contract
  • 2.350 - € 2.550 p/m

Vacature in het kort

Bij ons leer je alles over het onderhouden en repareren van verschillende technische installaties. Je werkt samen met een ervaren monteur en leert zo het vak in de praktijk. Je gaat aan de slag met elektrotechnische en werktuigbouwkundige taken. Ook help je bij het beheren van stadsverwarmingsnetten. Zo draag je bij aan een schonere toekomst. Dit is jouw kans om te ontdekken wat je echt leuk vindt in de techniek. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

De afdeling gebouwenbeheer van dit bedrijf richt zich op service en onderhoud aan gebouwgebonden installaties (zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige), projecten voortkomend uit de onderhoudscontracten en energiemonitoring. Daarnaast beheren ze diverse stadsverwarmingsnetten die bijdragen aan een groenere toekomst.

Als leerling monteur E of W ga je bij dit bedrijf aan de slag en ga je samen met een ervaren monteur aan de slag om de fijne kneepjes van het technische vak te leren. De werkzaamheden die je daarin zal uitvoeren zijn uiteenlopend, denk hierbij aan werkzaamheden als reparaties en onderhoud aan elektrotechnische/werktuigbouwkundige installaties van utiliteitspanden en warmtenetten. Zo krijg je gelijk de kans om te ervaren welke werkzaamheden je het leukst vindt.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “BBL leerling monteur E of W”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond vmbo diploma en je volgt nu een mbo 2/3/4 opleiding in een relevante technische richting.
  • Een leergierige houding.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
  • Rijbewijs B.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een vooraanstaand bedrijf dat meer dan 150 jaar ervaring heeft op het gebied van milieudiensten. In Nederland is dit bedrijf al langer dan 50 jaar actief en heeft het ruim 650 medewerkers. Ze ondersteunen hun klanten in de sectoren, levensmiddelen, voeding, chemie, stadsverwarming, groene energie, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Ze maken deel uit van een globale organisatie die bestaat uit 170.000 experts. Deze experts zetten zich actief in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen met als doel circulaire economie te realiseren.

Door de jarenlange opgebouwde expertise worden ze door de klanten gezien als een betrouwbare partner, om gezamenlijk de doelstellingen op het gebied van verbeteringen om de ecologische voetafdruk te verminderen en stimuleren zetten zij zich in voor een circulaire markt.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in