+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Projectorganisator Bedrijfsbureau Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in innovatieve bouwprojecten als projectorganisator bij een toonaangevende bouwonderneming. Werk aan de realisatie van woningbouw- en utilitaire projecten en draag bij aan de ontwikkeling van de bouwsector. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede werk-privébalans, ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, een vitaliteitsprogramma, en leuke teamactiviteiten die zorgen voor een ongeëvenaarde werksfeer. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je als projectorganisator bedrijfsbureau een belangrijke rol spelen bij het realiseren vanwoningbouw- en utilitaire projecten? Bij Dura Vermeer Bouw in Hengelo werk je veel samen

Dit wordt jouw baan

Als projectorganisator speel je een belangrijke rol bij het realiseren van onze woningbouw- en utilitaire projecten. Zoals bijvoorbeeld enkele woningbouwprojecten Vathorst in Amersfoort, Boswinkel Enschedeen Nobelhorst in Almere, maar ook utilitaire werken zoals het ziekenhuis in Doetinchem, AFAS in Leusden en van der Valk in Deventer. Je bijt je vast in innovatieve en complexe bouwprojecten die vragen om creatieve en moderne oplossingen.

Jij bent als projectorganisator de technisch specialist tijdens de prijsvorming. Door je kennis van bouwmethodieken, planning, logistiek en algemene bouwplaatskosten zie je snel de kansen en mogelijkheden van een project en je speelt hier direct op in. Je werkt veel samen met interne en externe partners en adviseert de tender- en projectteams. Jij bepaalt dus mede het succes van het project en zorgt voor een tevreden klant. Je evalueert de projecten en brengt deze kennis terug in de organisatie.

Daarnaast maak je je collega’s enthousiast voor nieuwe werkmethoden en speel je in op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Je weet wat er speelt in de markt en je vindt het een uitdaging om innovatieve ontwikkelingen binnen de bouw door te voeren binnen de organisatie. Je speelt snel in op de klantvraag en je doet er alles aan om de tender te winnen. Je denkt hierbij creatief en in alternatieven. Je haalt energie uit het werken onder tijdsdruk en deadlines halen het beste in je naar boven. Door je overtuigingskracht neem je jouw team mee in jouw gedachtegang en zorg je samen voor succesvolle projecten. Binnen het team ben jij als technisch specialist verantwoordelijk voor de bouwtijdplanning, bouwmethodiek, veiligheid, bouwplaatsinrichting en materieelinzet.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormt onze onafhankelijkheid en langdurige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers die geschikt zijn voor de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen gegarandeerd en het verschil maken voor Nederland, juist op de toekomstige termijn. We hebben krachtige ambities – en daardoor zorgen we ervoor dat we alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Wij zijn Dura Vermeer Bouw Hengelo, een ontwikkelende bouwer in het werkgebied Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Wij zijn onderdeel van de divisie Bouw & Vastgoed van Dura Vermeer. Bij ons is het gemak van een groot bedrijf met de unieke sfeer en cultuur van een klein bedrijf. We zoeken nieuwe collega's die van ontdekken én binnen onze club passen. We hebben een nuchter en gedreven team met collega's die voor elkaar klaarstaan. Dat betekent voor elke discipline die we in huis hebben: ontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie & transformatie en beheer & exploitatie.

Dit breng jij mee

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding richting Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde.
  • Je hebt kennis van logistiek in de bouw en staat open voor innovaties.
  • Je hebt 3-5 jaar relevante ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw en hebt affiniteit met de uitvoerende bouw.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een goede werk-privÈbalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
  • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een smartphone en?een laptop van de zaak.
  • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
  • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ's en winterse kerstborrels.
  • En last but not least: fijne collega's die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in