+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Projectleider Telecom Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken in de Telecomsector en het leiden van verschillende projecten? Dan is deze baan perfect voor jou! Als Projectleider Telecom in Hengelo, zorg je dat alle projecten goed lopen. Je leidt een team, houdt in de gaten of alles op tijd en binnen budget is, en zorgt dat iedereen goed samenwerkt. Je werkt ook aan het verbeteren van hoe dingen gaan. Dit is een kans om veel te leren en te groeien in je werk. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij interesse hebt in de Telecomsector, voldoening haalt uit het begeleiden van uiteenlopende projecten en variatie zoekt in jouw werk. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk met spoed op zoek naar een Projectleider Telecom in de omgeving van Hengelo.


Wat ga je doen?

Als Projectleider Telecom in de omgeving van Hengelo beheer en coördineer jij de telecomprojecten van A tot Z. Uiteraard met oog voor detail en een focus op tijd, kosten en kwaliteit, zorg je voor een tevreden opdrachtgever. Het operationele team staat onder jouw leiding, waarbij je hen coacht en motiveert om het beste uit zichzelf te halen.

Naast het aansturen van het team, ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de voortgang van projecten, waarbij je zowel de prestaties als de financiële aspecten nauwlettend in de gaten houdt. Je bent constant bezig met het verbeteren van processen en structuren om efficiëntie te waarborgen.

Je organiseert regelmatig overleggen om de uitvoering en prestaties te evalueren en waar nodig aanpassingen door te voeren. Door open communicatie tussen teamleden, interne afdelingen en andere belanghebbenden te stimuleren, zorg je voor een soepele samenwerking en een succesvolle afronding van projecten. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor eventuele knelpunten en bied je proactief oplossingen aan om projectdoelen te bereiken.



Gevraagd

De ideale Projectleider Telecom woont in de omgeving van Hengelo, Oldenzaal, Enschede en Almelo, is een echte leider die zijn team continu motiveert en coacht, is resultaatgericht en daadkrachtig en heeft uiteraard een goede technische fundering. Daarnaast waarderen wij het als je beschikt over de onderstaande competenties:

  • Een afgeronde mbo-opleiding, in de richting van techniek;
  • Kennis van en affiniteit met processen en de verbetering ervan;
  • Ervaring in ondergrondse infrastructuur is een pluspunt, maar geen vereiste.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €4.000,- tot €5.000,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • Vakantiedagen én adv-dagen conform het beleid of cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in