+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Uitvoerder Civiel Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.600 - € 5.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor ervaren Uitvoerders Civiel met een passie voor waterprojecten is dit een kans! Als Uitvoerder leid je de uitvoering van projecten, stuur je teams aan en zorg je voor kwaliteit, planning en veiligheid. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Jouw creativiteit en snelle denken helpen bij het oplossen van problemen. Je rol is ook mensen samenbrengen en motiveren voor succes. Een baan waarin je echt het verschil maakt! Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Opgelet, dit is voor alle Uitvoerders Civiel met een uitmuntend vermogen om te verbinden en te vernieuwen! Als jij een ervaren Uitvoerder Civiel bent, resultaat- en klantgericht bent, altijd op zoek bent naar verrassende oplossingen en een echte verbinder bent, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren Uitvoerder Civiel in de regio van Hengelo.


Wat ga je doen?

Als Uitvoerder Civiel in Hengelo ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende fase van civiele projecten, met een specifieke focus op water. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van je eigen team, onderaannemers en nevenaannemers tijdens de uitvoering. Je bent de bewaker van zowel de beloofde kwaliteit als de planning van het project, en je houdt een scherp oog op de veiligheid op de bouwplaats.

Samenwerking met de werkvoorbereider is essentieel om ervoor te zorgen dat alle benodigde materialen op tijd beschikbaar zijn. Daarnaast lever je input voor de financiële projectprognose, wat cruciaal is voor het beheersen van het budget.

Je fungeert als manager van de bouwplaats, waarbij je zowel technische als menselijke aspecten aanstuurt, corrigeert en beheert. Door jouw proactieve houding in het bedenken van nieuwe oplossingen en je vermogen om snel te schakelen bij onverwachte situaties, zorg je ervoor dat projecten binnen tijd, budget en kwaliteit worden opgeleverd.

Een belangrijk aspect van je rol is het creëren van een omgeving waarin iedereen op de bouwplaats zich als een volwaardige collega voelt. Je verbindt alle betrokkenen, van je eigen team tot onderaannemers, en zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd is om gezamenlijk aan het succes van het project bij te dragen.



Gevraagd

Als Uitvoerder Civiel in de regio Hengelo verwachten wij enkele jaren werkervaring. We kunnen jou direct aan het werk zetten na de inwerkperiode. Jij kan als geen anders organiseren, plannen en structureren en houdt hierdoor grip op de projecten. Je stuurt iedereen aan op een coachende en motiverende manier en verbindt verschillende disciplines met elkaar. Binnen jouw bouwplaats werkt iedereen voor elkaar, niet voor zichzelf. Daarnaast waarderen wij het enorm als je over onderstaande punten beschikt:

  • Minimaal afgerond mbo- opleiding;
  • Ervaring in de GWW of andere civiele takken;
  • Communicatief zeer sterk en klantgericht.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €4.600,- tot €5.600,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met adv- dagen conform cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in