+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Werkvoorbereider Civiel Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 4.700 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Werk mee aan grote projecten in de civiele techniek! Als Werkvoorbereider Civiel speel je een belangrijke rol in het voorbereiden van verschillende projecten, van nieuwbouw tot renovatie van belangrijke installaties. Je zorgt ervoor dat alles klaar is voordat het project begint, zoals het bestellen van materialen en het regelen van installaties. Je werkt samen met veel mensen en zorgt dat alles op tijd klaar is. Je helpt ook om nieuwe en betere manieren te vinden om projecten te doen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Werk samen met ons mee aan omvangrijke projecten binnen de civiele techniek! Als jij graag samen met verschillende disciplines werkt aan gave projecten, alles tot in detail uit kan werken en als geen ander het overzicht kan behouden, dan is deze functie echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider Civiel bij ons bedrijf in Hengelo ben je verantwoordelijk voor de grondige voorbereiding van diverse projecten, variërend van nieuwbouw tot renovatie van belangrijke infrastructurele installaties zoals rioolwaterzuiveringen, gemalen en drinkwaterstations. Je speelt een cruciale rol in het tijdig en efficiënt organiseren van alle benodigde resources en materialen, en het coördineren van de verschillende aspecten van het project.

Je belangrijkste taken omvatten onder andere het tijdig bestellen en voorradig houden van benodigde goederen, het tijdig aanvragen van installaties bij onderaannemers, en het zorgvuldig bewaken van gemaakte afspraken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde inkoopplanningen en materiaallijsten, waarbij je ook alternatieve technieken en materialen onderzoekt om de efficiëntie en effectiviteit van het project te verbeteren.

Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen het project, waaronder projectleiders, coördinatoren, werkvoorbereiders en engineers, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project naadloos op elkaar aansluiten en dat deadlines worden gehaald.

Als ervaren organisator kun je moeiteloos jongleren met meerdere projecten in verschillende disciplines, zoals water, werktuigbouw en elektra. Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten, en je bent niet bang om nieuwe technieken en benaderingen te verkennen om het project naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, als Werkvoorbereider Civiel in Hengelo ben jij de spil in de projectvoorbereiding, planning en het bewaken van gemaakte afspraken. Met jouw expertise en toewijding zorg je ervoor dat onze projecten succesvol worden uitgevoerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.



Gevraagd

We zoeken naar iemand die zich idealiter herkent in het volgende:

  • Afgeronde mbo- of hbo- opleiding in de richting van civiele techniek;
  • Ervaring binnen de GWW of civiele betonbouw;
  • Kennis van verschillende contractvormen, zoals UAV, UAV-GC en Bouwteams;
  • VCA VOL diploma, of bereid bent deze te behalen op onze kosten;
  • Kennis van System Engineering, Validatie en Verificatie, Relatics, 4PS en planningsprogramma's.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3.700,- tot €4.700,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met adv-dagen conform cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in